Nyufika - R.I.P.

Nyufika – R.I.P.

Nyufika egy 2 év körüli westie keverék kutyus, akit az Állatvédőrség kobzott el egy csepeli hajléktalan telepen; szörnyű körülmények között találtak rettenetes mocsokban több kutyával együtt, nem meglepő módon, nagyon rossz bőrben volt, nagyon alultáplált, de ennek ellenére egy érdeklődő kiscsaj, ahogy kaját látott rögtön szerepelni kezdett, igazi kis bohóc. Ma már egy tanyán lakik boldogan, hiszen övé a szobacirkáló és a tehénterelő szerep egyaránt.

2012.01.08.

Bájos Nyufika ma új otthonába költözött, ahol 16 vadászgörénnyel fog együtt élni 🙂 Gratulálunk az új gazdiknak, és köszönjük, hogy Nyufikát a gondozásukba vették.

2012.01.26.

Nyufika/Jessy rátalált a végleges otthonára, ami nem más mint egy nagy család és egy farm mindenféle állattal!!! Már most remekül érzi magát szobacirkálói pozíciójában!A gazdi tollából: “Nagyon köszönöm nektek …Nyufikát…szerelem első látásra…a hazafelé vezető utat végigaludta a hordozóban,majd jól bevacsizott és folytatta az alvást reggelig az ágyunk előtt a szőnyegen….megbeszéltük hogy nem az ágyunkban hanem előtte és okos kislány ezt be is tartotta…DDjaaa és össze kell szednem magam mert a kisasszony szerelmes a férjembe…DD..ha nem figyelek lecsapja a kezemről…túl vagyunk az első sétán is,nálunk rettentő érdekes szagok vannak ám….fel sem emelte a kis buksiját tizsta extázis a séta..egyenlőre szigorúan pórázon…..amíg 100% osan behívható nem lesz..”

2017.08.28.

Nyufika…A ‘westie’ akit Csepelen koboztak el mèg 2011-ben ès egyedi stìlusànak köszönhetően ideiglenes befogadònk baràtnője beleszeretett ès egy egèsz tanya őrzőjèvè nevezte ki. Ma reggelig az is volt, de sajnos daganatos betegsèg következtében àtkelt a szìvàrvànyhìdon… 🙁 Nyufika fuss szabadon ès kergesd a teheneket tovàbbra is odafent! ❤