Minnie

Minnie

Minnie egy 1 év körüli, ivaros szuka kutyus, szaporítótól mentett, súlyos egészségügyi problémákkal került a gondozásunkba. Örökbefogadása után gazdijaival Németországba költözött.

2015. Sajnos Minnie egy rutinműtétet követően életét vesztette, okait sajnos nem tudjuk. Nyugodj békében kis hegylakólány.

Állatvédőrség

“2012. január 22-én, vasárnap délelőtt a westie fajtamentők elhoztak egy borzalmas állapotban lévő westie-t Kőszárhegyről. A házba nem engedték be őket, de erős gyanú volt rá, hogy több kutya él még a házban és környékén. Vasárnap délután az Állatvédőrség és az Állatmentő Liga tagjai, valamint a helyi hatóság együtt érkeztek a helyszínre. Először csak 2 westie,1 vemhes yorki és 1 csivava tűnt fel. Később a rendőri helyszínelés során hátsó épületekben további 5 yorki kutyust találtunk. A ház szinte minden épületében elkerített helyek, infralámpák voltak a további szüléseket követő ellátáshoz. A rendőrség a gazdát előállította.Köszönjünk a segítséget a rendőröknek, az Állatmentő Ligának, a kozmetikusoknak akik hajnali 4-ig szabadították meg szőrpáncéljuk alól a kutyákat, valamint az ideiglenes befogadónak, Egri Vikinek! Végül 6 yorkit, 2 westie-t, 1 csivavát, 1 keverék kutyust, valamint egy kiscicát hoztunk el. A kutyák utolsó oltásaik mind 3-4 éve voltak, valamint 3 kutyának egyáltalán nem is volt oltási könyve. Az állatokat a rendőrség lefoglalta!Szinte az összes állat súlyosan elhanyagolt, alultáplált, kiszáradt, bolhaallergiás stb. Orvosi kivizsgálásuk folyamatban van!!!”

KÉPEK MINNIERŐL