Maja DundiKrumpli - R.I.P.

Maja DundiKrumpli – R.I.P.

Maja egy 11 éves, oltott, chipezett, nagyon barátságos hölgy. A családi körülmények megváltozása végett új otthont kellett számára találnunk.

2012. 02 11.

Új otthonába költözött, nagyon hálás a gondoskodásért és a sok sétáért, foglalkozásért.

2013.02.11.

Ma egy éve,hogy a boldogság beköltözött az otthonunkba…fehér…gombszemű…4lábú és hegylakó… ♥ pontosan 12:44 perckor csuktam be magunk mögött az ajtót,és egy új élet kezdődött…mindkettőnk számára ♥♥♥ sosem fogom tudni meghálálni,hogy általatok megtudtam és megtanultam,milyen az önzetlen,feltétel nélküli hála és szeretet…ami elkísér majd életünk végéig…KÖSZÖNJÜK NEKTEK!!! ♥♥♥
WRH senior Dundikrumpli Maja,Andi&Laci

2013.07.04.

Anyáék helyett most én kérek Tőletek egy kis segítséget!
Na persze,nem magamnak,hanem a Tesómnak,a Dundinak !
Dundus hétfőn 11-kor élete talán legnagyobb harcát vívja majd…
Meg kell műteni az egyik öreg kis lábacskáját.Ami – így önmagában – nem hangzik túl veszélyesnek,ám,mint tudjátok Ti is,Dundus már nem egy fiatal fruska…
Ez a műtét közel 3 órás és a tüdejében is van valami fibrózisos izé(vagy mi a szösz???),amitől nagyon veszélyes egy ilyen műtét Neki!
Egyszerű Kiscsaj vagyok én,és a kétlábúak vakkantásaiból sem értek meg túl sokat…
Sosem tanított senki semmire:azt,amit most tudok,mind Dunditól és Anyáéktól tanultam…de azt tudom,hogy amikor Anya TimiDokinénivel meg KrisztiánDokival erről diskuráltak,szomorúak lettek…és Anya szemében még könnyek is voltak…
És azt is tudom,hogy a könny és a szomorúság nem jelent jót.
Meg azt is,hogy én megteszem,ami Tőlem telik!
Sokat bolondozom és sokszor kamillázok Anyának azokkal az “ártatlannak” tűnő szemeimmel,mert imádom,amikor Anya azt mondja nekem: “Én is szeretlek,Angyalarcú!”
Dundinak meg puszikat osztok,ha hagyja…még szerencse,hogy éjszaka olyan mélyen durmol,hogy észre sem veszi,ha hozzábújok.Olyankor figyelem,ahogyan szuszékol,nehogy valami baj történjen!
Szóval, nem tudok én sok mindent a világról…de azt igen,hogy a Család,az Otthon,a Szeretet és a Vidámság a legeslegcsudibb dolog a világon!
Na persze csakis a Mami főztje után!
Úgyhogy,arra kérlek Benneteket,Kedves WRH Család… küldjetek Nekünk nagyon sok gyógyenergiát meg erőt ,kitartást …meg nózipuszikat …és elmondhatatlanul sok szeretetet mert nagy szükségünk lesz rá most!
Aki meg el tud jönni a vasárnapi Ligetelésre,az személyesen is átadhat minden puszit a Dundusknak !!!
Na meg persze Nekem is!
Várunk Benneteket!!!
Nózipuszi Mindenkinek!

2014.02.27.

Sajnos újabb veszteség érte a WRH családot.WRH Senior DundiKrumpli Maja a héten átkelt a szivárványhidon.Sokáig gondolkodtam, mit is irhatnék róla…hiszen az egyik kedvenc mentettem, aki a szivemhez nagyon közel áll…ő is és a gazdik is. Maja mindössze egy “lájk” után és 2 nap alatt gazdisodott…Maja amikor először meglátta Andit -a maga módján- odarohant hozzá és mintha azt mondta volna: Vigyél haza, hozzád tartozom! Azóta sem sokszor láttam ilyet…Maja és a gazdik között igazi, öszinte kapcsolat volt, mintha egymásnak teremtették volna őket.Sajnálom, hogy csak 2 év jutott neki ebben a csodálatos, szeretetteljes családban; biztos vagyok benne, hogy minden egyes percét élvezte.Maja méltósággal vonult minden westies sétán, a rendezvények oszlopos tagja volt, gazdijával együtt mindenkit rávettek, hogy harcoljanak a hegylakók ügyéért.Nem csak egy harcos Westie amazont veszitettünk el…hanem a WRH egyik SZIVÉT, LELKÉT, aki segitette annak dobogását. Nagyon fogsz hiányozni, örökké a szivünkben élsz majd. Sosem feledünk…nyugodj békében, vigyázz a többiekre odafent. ❤❤❤WRH Viki