Esztike - R.I.P.

Esztike – R.I.P.

Esztike egy 5 év körüli ivaros lány, akit Karcagon egy szaporító dobott ki, sok más társával együtt. A helyi állatvédők gondozásába kerültek, de sajnos nincsen rá mód, hogy helyben megfelelő ellátást kapjanak, így a WRH gondozásába veszi őket Május 4-én. Esztinek súlyos szem-és fülgyulladása van, a bőrét gennyes sebek fedik, allergiája is van. Élet és halál között találták meg, valószínűleg súlyos szívbeteg is, tüdeje szörcsög. 

2012.05.04.

Ma megérkezett Esztike és Mia Budapestre. Sajnos egyik kutya másik eb…nincsenek jó állapotban.
Esztikének súlyos fülgyulladása van, karfiol kinézetű a füle, a gyulladás alatt gennyes a hallójárata – ezt tisztítással és fülcseppel fogjuk kezelni, remélhetőleg javulni fog. A tüdeje és a szíve egészséges, ellenben nagyon szörcsögve veszi a levegőt. Egyenlőre ezt megfigyelés alatt tartjuk, mert most nem lett volna alkalmas az orrában is turkálni szegénynek. A bal szeme furán kisebb, valami nincsen rendben vele, ezt egy szemspecialista fogja megvizsgálni a jövő héten. A bőre tele van gennyes sebekkel, allergiás és rettentően viszket, ahogy hozzáértünk elkezdett vakarózni. Első körben kap hipoallergén tápot, immunerősítőt és antibiotikumot, ez utóbbi a többi tünetére is jó hatással lesz. Esztike egy hét múlva fog kontrollra menni.

2012.10.08.

Esztike ideiglenes otthon immár a végleges is lesz. Kívánunk neki sok boldogságot!

2015.02.08.

Szomorú hírrel érkezünk. WRH Esztike a mai napon elaludt. Békében csatlakozott hegylakó társaihoz odafenn a szivárványhídon túl. Első mentettjeink közül való volt és már nem fiatalon került hozzánk. Köszönjük családjának hogy utolsó éveiben szeretettel gondoskodtak róla. ❤❤❤