Balu - R.I.P.

Balu – R.I.P.

Balut a 18. kerületben találták borzalmas állapotban. A kutya fiatal, ivaros kan, chipes, ami természetesen nem regisztrált. 2 napig a Non-Stop Rendelőben vigyáztak rá, 2012.10.27-én a WRH gondozásába került, rehabilitációját megkezdtük. A kutya az ápolatlan, koszos, büdös szőre alatt száz bolha ugrált, tele csípték, sok helyen szétvakarta magát, szenvedett rendesen. A lábaiban toklász volt, az egyik füle pedig egy kezeletlen gyulladás miatt már összeszűkült hallójárattal rendelkezik, amiből bűzös genny szivárog.
Reméljük Balu élete most már csak szebb lesz, mert olyan fiatal mégis meggyötörte az élet, látszik a tekintetében….

2012.10.28.

Meg lettünk dicsérve a doktor bácsinál,hogy a fülünk egyre szebb és a bőrünk is. A bioptron lámpa sokat segít. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a bolhák miatt volt ez a gubanc, így most a bőrkaparék vizsgálatot elnapoljuk. Kap immunerősítőt, lazacolajat. Azonban WRH Andinak feltűnt, hogy nagyon hamar elfárad a sétáknál és az első szívmeghallgatás is azt igazolta, hogy valami bibi van. Este mennek vissza szívultrahangra, majd jelentünk megint.

2012.11.14.

Örömmel jelentjük, hogy Balu Kapitány próbaidőre gazdihoz költözött; egészségügyileg egyre jobban van, nemsokára az ivartalanítására is sor kerülhet.

2013.02.09

Balu és Tomi ivartalanítása is komplikációk nélkül zajlott, mind a ketten jól vannak. Köszönjük a drukkokat!
A képen Balu és az új csipogós lasztija 🙂

2024.02.28.

Ismét egy régi mentettünktől kell búcsút vennünk… 😢💔 Több mint 11 éve Balu a legcsodálatosabb családot kapta. 💕 A gazdid szavaival búcsúzunk tőled: „Most már nem fáj semmi. Már a fenti mezőkön rohangálsz. Remélem jó anyád – gazdid voltam. Az eszem azt mondja, hogy jól tettem, hogy elengedtelek, de a szívemben örökre az egy szem fiam maradsz.” Drága Balu légy boldog odaát! 🌈🖤