Lolka - gazdis

Lolka – gazdis

Fióna a mama, és a két csöppség Lolka, és Bolka a Gyömrői Kutyamentsvártól kerültek a gondozásunkba. A telepre gazdájuk adta le őket. A babák mind a kettő kanocska, „félig” westiek, körülbelül 4-5 hetesek, kaptak féreghajtót, némi bolhaírtót, mert nagyon tele voltak ők is. Pár hétig még a mamájukkal maradnak.  Az egész banda kimerülten, de most már melegben, békességben alszik, mint a bunda. Bendőjük tele, holnap megszépülnek és ideiglenes helyeikre költöznek.

2013.01.25.

Lolka testvéréhez hasonlóan szerető gazdit keres, hiszen egészen stramm legényke vált belőle az elmúlt hetek során. Mára teljesen átszokott a tejről a száraz eledelre, és rendes kutya kölyökhöz méltón, elkezdte ő is felfedezni a világot. Jön-megy, rágcsál, játszik, igazi tünemény, aki alig várja, hogy gazdihoz költözhessen! Lolka a mamáját, Fionát is imádja, de eljött az idő, hogy ő is kirepüljön a családi fészekből.

2013.02.09.

WRH Lolka új családjával, aki mostantól Scott lett. Gratulálunk neki, és sok sok közös boldog évet kívánunk nekik! 🙂

2013.04.04.

Gondoltam bejelentkezek Nálatok Reméljük, jól vagytok! Nagyon nőttem, rosszalkodok, rájöttem, hogy van hangom és tudom is használni Sokat járunk sétálni, mindent felfedezek, minden és mindenki érdekes ilyenkor nagyon elfáradok, Maci a legjobb társ az alváshoz. Ha vendégek jönnek,még mindig nagyon örülök mindenkinek, csak úgy osztogatom a puszikat Küldök pár képet, lássátok milyen sokat nőttem