Maszat - R.I.P.

Maszat – R.I.P.

 

Maszat, egy 11 éves, ivaros kan westie kutyus. Jelenleg kertben él, játékos, házat őriz, kan kutyákkal nem nagyon jön ki, eléggé terrier. Egészséges, azonban van egy pukli a hátán ami kivizsgálásra szorul, oltása 2010-ben volt utoljára, chipje nincsen. A gazda jelenlegi helyzete nem engedi meg, hogy pótolja a hiányosságokat sem azt, hogy tovább tartsa Maszatot.  Maszat immár a WRH gondozásában van, rehabilitációja megkezdődött.

2013.02.01.

Maszat megérkezett Budapestre és már át is esett az orvosi vizsgálaton.
Kapott chipet és féreghajtót, egy hét múlva kapja meg a veszettségi oltást, addig megfigyelés alatt lesz.
A pukli a hátán és a buksiján két hét múlva lesz eltávolítva és elküldve szövettanra. Mozdíthatóak, nincsenek letapadva ami jó hír. A szeme nem tökéletes, van valami baj ott, de hosszú lefolyású és nem veszélyes, nem fájdalmas. Egy vérteszt is készült, TÖKÉLETES! Szóval Maszatunk korához képest igen jó állapotban van.
Az egyik sebét ismét össze kellett varrni megint (a sebgyógyulása ezek szerint lassú). Maszatot éppen most műtik, 4 puklit találtunk a kis testén. Ebből kettő az állán nem daganat jellegű,ezekhez nem nyúlnak, a másik kettőt távolítják el. Szövettanra lesznek elküldve, aggódva várjuk majd az eredményt. Ivartalanodik is egyből illetve a fogait is rendbe teszik.

2013.03.30.

Maszat végleges gazdihoz költözött, hegylakó tesójával együtt Ausztriában fognak élni.

2015.03.16.

Maszat is bejelntkezett ❤ Lassan 2 éve él boldogan új családjában. 13 éves senior tündér. ❤

2015.04.21.

Maszat 13 éves lett ❤ Kívánunk neki még sok egészséges, boldog évet!

Maszat immár boldogan futkározik a szivárványhídon túl a többi hegylakó pajtásával.