Lotti - gazdis

Lotti – gazdis

Lotti és Csinszka két fiatal, 3 év körüli westie leányzó. A csongrádi gyepmesteri telepről kerültek a gondozásunkba. Rendkívül elhanyagoltak voltak, bolhásak, vékonyak. Mind a kettőt azonnal megszabadítottuk a ragadós szőrpáncéltól és meg is fürdettük őket.
Csinszka egy életvidám, egészséges manó, kapott chipet, bolhacseppeket és féreghajtót; az oltással még várunk egy pár napot.
Lotti sajnos elég rosszul van, teljesen kedvtelen, ki van száradva. Amit iszik ki is hányja, széklete véres volt. Kapott infúziót, vettünk le vért (laboreredmény másnap) és bent maradt rendelőbeben megfigyelésen biztos, ami biztos.

2013.02.10.

Lotti-jelentés: a vérképből kiderült, hogy súlyos vese elégtelensége van és a szervezetében komoly gyulladás van, valamint irtózatosan ki van száradva.
Megkezdték a kezelését, antibiotikummal, gyulladáscsökkentővel és gyomorvédővel és kapja folyamatosan az infúziót.
UH, RTG is készült, utána már kapott enni is…ha nem hányja ki akkor kontrasztanyagos RTG is fog készülni.
Egyenlőre nem tudni mi okozza ezeket a tüneteket, a dokik konzultálásban vannak…ha van fejlemény jelentkezünk. 

2013.02.14.

JÓÓÓÓ HÍR! Lotti ma elkezdett enni! Holnap lesz egy kontroll vérkép.

2013.02.16.

Elmondhatatlanul boldogok vagunk! Lottit ma gyógyultnak nyílvánítottuk! Kakilt!!!! Éééééééés tökéletes a vérképe! Teljesen rendeződött a veséje,amit teljesen nem is értünk ennyi idő alatt,de ez most nem is számít:) Pontosan nem tudjuk mi volt ez az egész,de a lényeg,hogy MEGGYÓGYULT!!!!!! 

2013.02.19.

Lotti ma sikeresen átesett az ivartalanításon a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézetben. Kívánunk neki gyors gyógyulást, bár ilyen ideiglenes bátyó mellett, mint WRH Oszkár nem lesz nehéz 🙂

2013.03.14.

Lotti-jelentés: mivel az állapota szépen javul, ma megkapta oltását. Jelenleg tüzel, így az ivartalanítás még várat magára. 🙂

2013.05.01.

Lottika immár hivatalosan is gazdis.