Lucy - R.I.P.

Lucy – R.I.P.

Lucyt a gazdái a Tatabányai Gyepmesteri telep elé kötötték ki…nem szeretnénk a részletekbe belemenni. A mai napon felkerült Pestre és a WRH megkezdi rehabilitációját. Szeme, füle, bőre szörnyű állapotban van, első útja a rendelőbe vezet.    Az egyik fülében a dobhártya sérült, cseppel elkezdtük a kezelését; emellett gombás is. Megfürdettük, most már egy fokkal illatosabb is. Trovet VPD tápot kap enni, további vizsgálatok a héten esedékesek.

2023.04.04.

A tegnapi nap folyamán kapott chipet és féreghajtót.
Szemészeti vizsgálaton is átesett, a könnytermelése kicsit alacsony, de a bőrprobléma kezelése most fontosabb. Kapott antibiotikumos kenőcsöt.
A füle viszont sokkal aggasztóbb, az egyiket szinte biztosan meg kell műteni majd – de első körben altatásban lesz alaposabban megvizsgálva és tenyésztés kérve. Jelenleg nagy fájdalmai vannak emiatt.
Trovet VPD tápot kap enni.

2023.04.18.

Lucy szőre szépen kezd visszanőni, hála a jó minőségű TROVET tápnak és az immunerősítőnek.
A füle is sokkal szebb, a gyulladás szinte már el is múlt a cseppektől.
Éppen most van ivartalanításon majd gazdikeresése is megkezdődik. 🙂

2023.04.19.

Átesett az ivartalanításon. Sajnos a szövetei nem a legtökéletesebbek, ezért most ketrecnyugalomra van kárhoztatva és szegény elég rosszul viseli :o(
(DE inkább nyüszögjön a ketrecben egy kicsit, minthogy valami baj legyen)
Viszont a bal szeme már tökéletes, a jobb még kicsit kevés könnyet termel, így azt tovább kezelgetem. A füle gyönyörűen rendbe jött! Elkezdett nőni a szőr a lábujjain, a fülén és a szeme körül. És 10,5 kg-ról 9,9-re sikerült fogynia, aminek nagyon örülök, mert még mindig van mit leadni 😮)

2013.05.02.

Kedden kiszedték a varratokat a pocijából, így május elsején végre búra nélkül, bográcsozni voltunk a DogLife Kutyaiskolában.

2013.05.17.

Lucy immáron gazdikeresővé vált.
Olyan álom-gazdit keresünk számára, aki tudja vállalni, hogy Trovet VPD táppal fogja őt etetni allergiája miatt és benti, illetve kinti-benti tartást tud számára biztosítani. Lucy nevelése határozott gazdit igényel, különben a kisasszony hamar az új család fejére nő.
Oltva, ivartalanítva, mikrochippel ellátva, gyógyultan keresi az Igazit.

2013.06.08.

Gazdis lettem bibibí! Lucynek is sok boldogságot kívánunk!