Watson - R.I.P.

Watson – R.I.P.

Watson egy szaporított törpicsek, 8 hónapos kan, hiányoznak a lábujjai az egyik lábáról születése óta, de ez egyáltalán nem zavarja. Élénk kis legény, nagyon szereti a többi kutyust.
A mai napon ideiglenes befogadójához költözött, kapott chipet, bolhacseppeket és féreghajtót. A jövő héten konzultálnak Dr. Kizman András ortopéd állatorvosunkkal a kis lábival kapcsolatban.

2013.04.13.

Watson megérkezett 🙂 nagyon büdös volt, így egy fürdéssel kezdtük az ismerkedést. Nagyon aktív, a póráz-nyakörv kombinációt nem ismeri, a többiek nagyon tetszenek neki 🙂 Bice-bóca, de nem zavarja.

2013.04.15.

Kedves Viki!
Küldök pár fotót Watson első napjáról!Úgy néz ki,igazi családi kutyus, imád játszani,és élénk, figyelmes!Nagyon szeretjük!Órákig játszottunk Vele kint,nagyon tetszett Neki!Kifejezetten sokat mozgott ma!:)
Kértünk az orthopéd doktorhoz időpontot,szerdán 16 órára megyünk,és megkapjuk az oltást is!
Okos,aranyos,kedves és gyors kutyuska! Férjem választotta falkavezérnek.

2013.05.22.

Örömmel jelentjük, hogy Watsonka mától hivatalosan is gazdis ❤
Kívánunk neki nagyon sok boldogságot!

2013.06.01.

Watson bejelentkezett, a héten ivartalanították és nemsokára papíron is gazdis lesz 🙂 Kedves Viki! Nagyon jól érzi magát nálunk, sokat szaladgálhat a kertben, rengeteget játszik, szépen tanul. Kedves, értelmes örökmozgó kölyök!
Igyekszem jutalomfalattal az alapokat megtanítani neki, aranyosan csinálja is, igaz, az “Ül” vezényszó helyett sokszor lefekszik, de azt hiszem még van időnk tanulni! :)) A labdát, hozza-viszi, egyelőre csak nekem.
Mindig velem van, állandóan a lábam mellett/alatt/felett, csak hát mivel a pocaklakómtól lassan a lábam nem látom, és sokszor a kislányunk is a kezemben van, ennek leszoktatása zajlik éppen, hogy hasra ne essünk. 🙂
Nagyon kell fogni a gyeplőt, és olykor erélyesnek kell lenni, hogy a falkavezér szerepét ne akarja átvenni.
A macskákat villám gyorsasággal tiltja ki a kertből, férjem szüleinek nagy gyönyörűségére! Újabb fürdésen is átesett, és mondhatom, imádja a vizet is, és a fürdés közbeni masszírozást!
Az orvosi vizsgálatokról:
Múlt hét előtt szerdán az orthopédus doktor megnyugtatott bennünket, hogy Watsonnak valószínűleg az életében nem fog problémát okozni a csonka mancsa, és bár rövidebbnek tűnik a lábacskája, az izomzata fejlett, használni tudja. Ez pedig a legfontosabb, valamint alapos mancs-vizsgálat után kiderült, egyáltalán nem fáj neki sehol sem. Ekkor megkapta a veszettség elleni oltást is. Ma átesett az ivartalanításon.
Megnézték a fülét, és elég gyulladt, erre kapott fülcseppet, amit a bórsavval együtt kétszer kell egy nap cseppenteni. Sok tanáccsal ellátott Laczkó Tímea doktornő. Amennyiben begyullad a seb, kontrollálni kell, egyébként nincs vele teendő, 10 nap múlva varratszedésre kell visszamennünk. Nagyon köszönjük nektek Watsont!