Olivér - R.I.P.

Olivér – R.I.P.

Olivér a 2013.11.19-én került a gondozásunkba a Kunhegyesi gyepmesteri telepről.  Fiatal, ivaros kan kutyus, első körben egészségesnek tűnik. Az ortopédiai vizsgálat még hátravan. Kapott chipet, féreghajtót és meg is lett nyirva. Tele volt bolhákkal és a szőre össze volt ragadva a pisitől, mocsoktól.

2013.11.28.

Oli szerencsére nagyon jól van, most hoztuk haza a rendelőből, éppen próbál magához térni a kis drágám:) Jövő héten megyünk hétfőn varratszedésre.

A görényekkel nem foglalkozik, pedig azt hittem , hogy terrier lévén le akarja majd vadászni őket, de nem..sőt nagyon ritkán megy a ketrecükhöz megnézni őket..olyan ellenőrzés szerűen, hogy mind meg e van:))
A rosszalkodás az nagyon megy neki…:)) Az esti utolsó pisi-kaki után akkora mókákat tudunk csinálni, hogy a fél kerület tőlünk hagos,mert mi játszunk a szarvas barátjával:))
A szobatisztasággal sincsen nagyobb probléma, eddig összesen 2 -szer fordult elő baleset, az igazán nem sok, ahhoz képest, hogy már eltelt 1 hét mióta itt van.
Az alap engedelmességet folyamatosan tanítom neki, néha már az ül szóra nagyon szépen leül, de látszik, hogy van mit tanulnia.
Eddig 1 kutyához ment közel, nem bántották egymást, sőt..majd talán később nagy barátok is lehetnek, ha Oli felenged. Nem igazán keresi más kutyák társaságát, lehet csak azért mert nem engedem senkihez, ezt nem tudom most még megmondani,majd később kiderül…
Abszolute nagyon jó kiskutya, nem rág szét semmit, nem rombol, nem ugat, de viszont ha idegen hangokat hall, akkor figyel.
Teljesen anya egy szem mazsolája lett….:))
Először csak a kanapéra ment fel, amit belátom megengedtem neki, mert jó volt amikor szorosan hozzám ért, aztán jött az, hogy egyik nap csak 2 en maradtunk északára, és hát beengedtem az ágyba, ahol az Úrnak már saját helye van..🙂 Amíg ébren vagyunk,köztünk fekszik, de már un minket akkor lemegy a lábunkhoz.
Nagyon has simogatatós:)) Olyan mindegy hogy milyen napszak van, mi történik körülötte,játék közben is ha úgy gondolja, simán hátra csapja magát és azonnal simogassák a hasát, ha abba hagyod sem baj…eleinte..aztán addig pöcköl a nozijával amíg nem folytatod..kőkemény a kutya élet:))
Remélem nem lett túl hosszú, bár még ezernyi dolgot tudnék össze kapni róla, mert nem lehet betelni vele….🙂

2014.01.03.

Olivér is bejelentkezett. Szépséges kis manó lett belőle, a Liget réme. ❤

2022.06.01.

Sajnos egy régi mentettünktől kell búcsút vennünk. 9 éve kerültél családodhoz, de sajnos most földi léted véget ért. Ezalatt az idő alatt rengeteg élményben volt részed a gazdiddal. Imádtál kocsikázni, mindenhova mentél velük. Nagyon szeretted a közös nyaralásokat, sok szép helyen jártál velük. Kicsi Oli örülök, hogy ismerhettelek. Köszönöm a gazdidnak, hogy mindent megtett ezalatt a 9 év alatt, hogy a legboldogabb kutya legyél a világon! Sosem felejtünk el! Légy boldog odaát!