Letty - R.I.P.

Letty – R.I.P.

Lettyt a Karcagi Állatvédőktől vettük át. 2 év körüli kislány. Kis teste tele volt bolhával és kullanccsal. Mindössze 5,2 kg, csont és bőr leányzó. Testén allergiára utaló jelek vannak, ezért Trovet VPD tápot és immunerősítőt kap. Ma átesett a fürdetésen, és az egészségügyi kozmetikán is. Mivel sok kullancs volt benne és elég gyengének tűnt, vettünk vért, de szerencsére nincs babéziája.  Letty állapota a Trovet VPD diétának köszönhetően szépen javul (ezt kell ennie a jövőben is). A fülgyulladása is elmúlt szerencsére.

2014. 04.30.

Megtörtént letty ivartalanítása..

2014.05.05.

A nevem Letty, 2 év körüli, ivartalan westie leányzó vagyok. Félénk vagyok, de emberekkel és kutyákkal alapvetően barátságos. A cicákat nem annyira szeretem.Alapvetően nyugis kutya vagyok, de ha van valami mozgás a kertben azonnal startol/ugrik rá. Szeretem felfedezni a dolgokat főleg a kukákat. Erről a szokásomról egy saját gazdiért azért hajlandó lennék lemondani- ugye segítesz majd nekem leszokni erről?A hirtelen mozdulatoktól, meg amire nem számítok kicsit megijedek, de aztán odamegyek egy jó simire. Az utcán sétálás is így meg. Érdeklődő vagyok, de azért igazán biztonságban az ideiglenes gazdi mellett érzem magam.

2014.05.12

Letty átesett a varratszedésen, és utána új családjánál tért nyugovóra. 🙂❤Boldog gazdis éveket kívánunk kicsilány!!

2020.10.09.

Sajnálattal adjuk hírül, hogy WRH Lettynek is lejárt a földi ideje október elején. 😪 7 évet töltött családjával, nagyon boldog élete volt. ❤️Kitartást kívánunk gazdijainak.Drága Letty, ég veled. 😪