Zsófi - gazdis

Zsófi – gazdis

Zsófi Gyömrőről került a gondozásunkba március végén, az utcán találták szörnyen koszos állapotban, chip nem volt benne. Westie keverék szuka kutyus, a mehely teltsége miatt vállaltuk el, hogy magunkhoz vesszük. Sok kullancsot és bolhát találtunk benne. Ideiglenes befogadóhoz költözött, rehabilitációja megkezdőtött.

2017.07.07.

Kakukktojgli mentettünk Zsófi remekül érzi magát ideiglenes családjánál. Eddig tüzelt a kisasszony, de már túl van rajta, így hamarosan sort kerítünk az ivartalanítására, aztán gazdikereső lesz.Ideiglenes gazdija írt róla pár sort:Zsófi kutya már nagyon jól érzi magát nálunk. Nem,csak a Westie kutyánkkal jön ki jól,de már a nagyokkal is. Sokat járunk mostanába nagyokat sétálni. Tetszik neki nagyon,élvezi az utazást is,ha kinyílik a kocsi ajtaja ő már pattan is be,mert azt hiszi,akkor már tuti megyünk valahova.

2014.08.15.

Ma szépül meg, köszönet érte a Rákosligeti Kutyakozmetikanak. A szivUH specialistához pedig várunk az időpontra, reméljük minél hamarabb utána járunk a problémának.

2014.09.02.

Halihó,
Zsófi vagyok, fiatal, nyomokban westiet tartalmazó ivartalan kislány, állatorvosi becslés szerint max. 2 éves. A gyömrői gyepiről kerültem a WRH-s lányokhoz, koszosan, büdösen, bolhásan, kullancsosan. Szerencsére rendbe hoztak. Azt mondta a doktornő, hogy az ivartalanításkor “rosszul aludtam”, ezért a lányok biztos, ami zicher alapon megnézettek szívultrahanggal, de nincs komoly gond. Leendő gazdimnak oda kell majd figyelnie a rendszeres kontrollra. Nagyon szeretet igényes leányka vagyok, más kutyákkal jól kijövök, a gyerekeket nem szeretem nagyon.

2014.12.28.

WRH Zsófi, a mi kis kakukktojásunk is elküldte első karácsonyának képeit. Ideiglenes gazdái most már véglegesek és Zsófi ennek nagyon örül. Köszönjük nekik az eddigi és a további gondoskodást is! Sok boldogságot!

2015.01.01.

Zsófi a hóban 🙂