Zozi - R.I.P.

Zozi – R.I.P.

Zozi Harkányból érkezett. Habár az oltási könyvében 2 évesnek van megjelölve, de valójában inkább 12 éves, vagy több. Az állapota konkrétan szörnyű. A két hallójárata teljesen be van szűkülve, gyulladt és fáj is neki. Ennek kezelése megkezdődött. A szeme már homályos, alig áll a kis lábain, ha pisil eldől. A bőre nagyon csúnya, sebes, allergiás, gyulladt. Őt is Trovet diétára állítottuk és Allermyl samponos fürdetést fog kapni. A nagyobb gond, hogy az UH vizsgálat alapján a mája meg van nagyobbodva. A levegőt is nehezen veszi, egy mellkas rtg még hátravan. Ma vett tőle a dokinéni vért, várjuk az eredményét és bizakodunk.

2015.02.18.

Zozi hazatalált ❤ Zozinak millió baja van 🙁Mindezek ellenére ideiglenes családja ma jelezte, hogy szeretné őt élete végéig gondozni, szeretni és kényeztetni, amit az első pillanattól kezdve éreztek. ❤❤❤Nincsenek szavak.

2015.12.01.

Szomorú hírrel érkezünk. WRH Zozi, Az Öreg – ahogy gazdijai nevezték -, ma átkelt a szívárványhídon. 13 hónappal ezelőtt WRH Mollyval együtt került ideiglenesen oda, amit végül otthonának érezhetett. Egyből szerelem volt a kétlábúakkal és minden problémájával együtt befogadták őt örökre. Sajánljuk, hogy csak ennyi időt tölthetett el ebben a boldog környezetben és nagyon hálásak vagyunk a gazdiknak az önzetlenségükért. Vigyázz magadra Kisöreg odafenn, rohangálj szabadon a többi hegylakóval.