Ron

Ron

Ron 2015.11.15-én érkezett Hermioneval együtt a Feket István Állatvédő Egyesülettől Szombathelyről. 11.16-án át is esett nálunk is az orvosi vizsgálaton. Életkorát 10 év körüli lehet. Jelentős túlsúlya van. A bőre szerencsére rendben van. Mindkét füle gyulladt- jelentős mennyiségű fülszőrt kellett eltávolítani, ami nehezíti a gyulladás gyógyulását. Könnytermelése a határértéken van, kb. 6 hónap múlva kontrollálni kell majd. Fogai nagyon rossz állapotban vannak, letört szemfog, fogkő. Az alsó ajak kicsit lóg az állcsúcsnál – régebbi sérülés van ott, hegesedett és emiatt lóg egy kicsit. Kapott chipet és veszettség elleni oltást. Ivartalanítás, fogászat és a további oltások vannak még hátra.

Ron 2015.11.30-án esik át az ivartalanításon és szájplasztikán, varraszedést követően költözhet gazdihoz. Következetes gazdit keresünk számára, kertes házban remekül érezné magát (benti tartással). Más kutyákkal is jól kijön, emberekkel kedves kiskutya.

2016.01.05.: Sajnos az utóbbi hetekben problémát tapasztaltunk Ron kukijával. Hivatalosan péniszbénulása van, tehát nem tudja viszahúzni, nem működik neki az az izom. Ez veszélyes, mert a bőre elhalhat L  Így meg kell műteni, a kilógó részt csonkítani kell. Ez veszélyes műtét, mert a szövet vérzékeny és az utógondozása is macerás lesz, de sajnos nincs más választás. Drukkoljatok Ronnak, hogy minden rendben menjen!

Jelentkezni a gazdi@wrh.hu címen lehet részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Ron felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Ron
Paypal: adomany@wrh.hu