Ron - R.I.P.

Ron – R.I.P.

Ron 2015.11.15-én érkezett Hermioneval együtt a Feket István Állatvédő Egyesülettől Szombathelyről. 11.16-án át is esett nálunk is az orvosi vizsgálaton. Életkorát 10 év körüli lehet. Jelentős túlsúlya van. A bőre szerencsére rendben van. Mindkét füle gyulladt- jelentős mennyiségű fülszőrt kellett eltávolítani, ami nehezíti a gyulladás gyógyulását. Könnytermelése a határértéken van, kb. 6 hónap múlva kontrollálni kell majd. Fogai nagyon rossz állapotban vannak, letört szemfog, fogkő. Az alsó ajak kicsit lóg az állcsúcsnál – régebbi sérülés van ott, hegesedett és emiatt lóg egy kicsit. Kapott chipet és veszettség elleni oltást. Ivartalanítás, fogászat és a további oltások vannak még hátra.

2015.11.30.

Ron átesett az ivartalanításon és szájplasztikán.

2016.01.05.

Sajnos az utóbbi hetekben problémát tapasztaltunk Ron kukijával. Hivatalosan péniszbénulása van, tehát nem tudja viszahúzni, nem működik neki az az izom. Ez veszélyes, mert a bőre elhalhat L Így meg kell műteni, a kilógó részt csonkítani kell. Ez veszélyes műtét, mert a szövet vérzékeny és az utógondozása is macerás lesz, de sajnos nincs más választás. Drukkoljatok Ronnak, hogy minden rendben menjen!

2016.02.09.

Ron tegnap gazdihoz költözött. 🙂 Nagyon sok boldogságot kívánunk!Köszönjük a fuvart a szösztaxi munkatársainak! ❤❤

2016.08.08.

Ron ❤ Pontosan ma fél éve ,hogy Ron a családunk tagja lett. Ezzel a képpel üdvözöl mindenkit aki egy kicsit is segített neki ,hogy egy új esélyt kaphasson. Nagyon jó kiskutya és nagyon jól érzi magát nallunk. Szeretünk kis csokosszaju Ron ❤. Köszönet a Wrh. csapatának.

2017.02.14.

Ha emlékeztek még rám akkor tudjátok, hogy 8-án ünnepeltünk, hisz egy éve volt már, hogy az új családomhoz költöztem. Anya csak úgy szólít, hogy a kis öreg….sokat alszom de ez mar normális az én koromban és amúgy is azt mondja “megérdemlem”. Jól vagyok minden rendben van velem bár akkor érzem magam a legjobban ha anyához simulva aludhatok . Bőröm nagyon szép mintha allergiám soha nem is lett volna. Örülök minden egyes napnak es tudom hogy itt az én kis családomba életem végéig jó helyem lesz és szeretni fognak. Boldogan küldök mindenkinek egy nagy szivet es nagy nagy ölelést. Puxi a Wrh csapatnak ♡♡♡”

2017.08.21.

Szomorú hírrel kell kezdenünk a hetet. 🙁 WRH Ron tegnap sajnos átkelt a szívárványhídon, otthon, szeretett gazdija mellett. 1.5 év boldog gazdis lét jutott neki, de örülünk, hogy legalább ennyi adatott neki hányatatott sorsa után. Köszönjük a gazdiknak és fogadják őszinte részvétünket. ❤❤❤ Ron, fuss szabadon odafenn a többi hegylakóval. ❤A gazdi tollából:”Nem a gazdad voltam inkabb a Baratod, gyaszollak most teged,odafentrol latod.Gondolatom hozzad mindig odateved,szemeim a lakasba hiaba keresnek Teged. Hiaba kereslek nem latlak mar tobbe, a sok kozos emlek ami itt tart a szivembe örökke…. Több voltal mint kutya több voltal mint állat, Jobb Baratom Nekem soha nem lessz Nallad. Soha nem feledlek szivem melyen varlak nem tudom elfogadni hogy többe Teged nem latlak. Köszönöm most Neked ezt a 1,5 evet szivembe az emlekek örökke elnek.Isten Veled Kicsi RON.”