Frédi - R.I.P.

Frédi – R.I.P.

Frédi egy 12 éves, fiatalos, ivartalan kan kutyus. Gazdija sajnos meghalt, az örökösei pedig nem tudtak róla gondoskodni. Így leadták egy állatorvosi rendelőbe, ahol kezelték és ismerték őt. Az állatorvosok a mi segítségünket kérték és azonnal mentünk is érte. Addigra kapott oltást, féreghajtást és vérképet is ellenőriztek neki. Frédi nagyon jól nevelt, kan és szuka kutyákkal is jól kijön, nyugodt, kedves, szépen sétál pórázon. Teljesen szobatiszta. Nem éhenkórász, jó kondiban is van. Szépen kozmetikázott.

2016.02.02.

Megérkezett a vérkép eredménye, a vese paraméter nem tökéletes, de nagy gond nincs. Senior tápot kell kapnia és nem szabad fehérjedúsan étkeznie. Illetve félévente szükség lesz kontroll vérre és UH-ra is.
A szívféreg tesztje negatív, a szeme sajnos KSC-es, egyelőre naponta kétszer Corneregéllel fogjuk neki kezelni és egy hónap múlva kontrolláljuk. A fogai elég rossz állapotban vannak, ezt a jövő héten orvosoljuk és a bibircsókot a feje búbjáról szintén eltávolíttatjuk.
Sajnos lelkileg teljesen össze van törve, reméljük hamarosan megnyugszik a lelke.

2016.02.06.

Drága senior Frédink élete jó irányba fordul. Hétfőn lesz új mosolya és szerdától új gazdija is!!! ❤

2016.02.10.

WRH Frédi megtalálta álmai családját, gazdihoz költözött az uraság. Kertes ház, nyugodt környezet, mindig lesz mellette valaki, sose lesz egyedül, a legidálisabb környezet senior Frédinek 🙂. Kívánunk nekik sok boldog közös éveket 🙂

2016.03.21.

Voltunk vérvételen ,hát sajnos még mindig a szint fölött van a vese-értéke. Kap vesevédő port,és májgyógyszert. Vese tápot és konzervet vásárolunk számára. A cukorszint viszont már jó! Egy hónap múlva újra vérvétel!Jól van ,a férjemet nagyon szereti látszik hogy férfi gazdija volt,ha teheti mindig mellette van!Jelentkezünk újra a vérvétel után!Senior Frédy!

2016.04.25.

Frédike a kis senior hegylakó jó hirrel jelentkezik!Szombati vérvétel ,eredmény vese paraméter rendeződött!Sziasztok! Szedtem sok vesére való port ,és vesevédő tápot eszem ,meg máj védő gyógyszert is.Azt még szednem kell de már csak minden másnap egyet. Nagyon jól érzem itt magam,van gazdim akit mindig követek hogy el ne hagyon sajnos ,mint a régi!Enni nagyon szeretek se sok se rossz,de csak a tápomat kapom ,meg egy kis nasit sajnos még a súlyomból nem tudtam leadni ,mert mindig ennék.Jó kis ágyam van ,szeretek benne aludni!Van kert ,lehet szaladgálni és ugatni . Szeretek autózni csak az ablaktörlőre vagyok mérges ,ha működik.Szóval meg szerettem ezt a családot főleg a férfi gazdit.Üdvözlök mindenkit akinek köszönhetem az új családot!Senior Frédi!

2016.09.22.

Frédi egyik napról a másikra teljesen lebénult a hátsó felére. :((( A szteroid injekció egyáltalán nem hatott, így most alternatív mágnesterápiával és homeopátiás szerekkel próbálkoznak, hogy az állapota javuljon.Jelenleg nincs étvágya és erőtlen, a gazdik el vannak keseredve. :(((

2016.09.27.

Sajnos nem jó hírrel érkezünk 🙁
WRH Senior Frédi ma reggel átkelt a szívárványhídon.
Az állapota rohamosan romlott, teljesen lebénult, még a fejét sem tudta felemlni. Így nem volt más választás, mint elengedni őt imádott régi gazdija után. Most már együtt vannak és boldogan szaladgálhat mellette.
Mindig szörnyű látni, ahogy egy kutyust megvisel a gazdája elvesztése. Frédi teljesen maga alatt volt, nem találta a helyét.
Idős kora ellenére új, szerető családra talált, akik nemrég vesztették el idős hegylakójukat és ugyan egy fiatal kutyust szerettek volna, de Frédin megesett a szívük. Ennél nagyobb önzetlenség nincs is.
Frédi boldog volt velük, főként apu-gazdit követte, de sajnos sok idő nem adatott neki. Hálásak vagyunk Marikáéknak, hogy befogadták, szerették és gondozták őt utolsó hónapjaiban.
Sajnáljuk és kitartást kívánunk nekik.