Mignon

Mignon

Mignon 07.13-án került a WRH gondozásába. A győri menhely kért tőlünk segítséget, mert ivartalanították, de műtét után jobb lenne neki családi környezetben regenerálódni. Így került egy ottani támogatónkhoz SOS-ben, köszönjük nekik 🙂

Mignon kb 5 éves ivartalan kan kutyus. A bőre rossz állapotban van, erre kapott gyógyszert, azt kell a továbbiakban is szednie. Fülét altatásban már kipucolták, kapott rá cseppeket is, picit javult, de még nem az igazi.

GAZDIKERESŐ!

Mignon ortopédiai vizsgálata kimutatta, hogy van egy régebbi gerincsérülése. Így nem tud extrémen sokat sétálni és mozogni, nyugodt környezetre lesz szüksége és rendszeres Sinoquine kúrára.

A fülét megműtötték, így a kezelés hatására szépen rendbe is jött neki – de természetesen a jövőben erre figyelni kell. És sajnos NEM HALL.

Allergiás, jelenleg nyers nyuszi husit meg zöldségkeveréket eszik, teszteljük, hogy milyen táp lenne jó neki – de valószínűleg a TROVET RRD (nyuszi+rizs) lesz majd a nyerő, ha a leendő gazdinak nem áll módjában nyersen etetni őt.

Természetre nagyon nyugodt, szeret az ember közelében lenni. Mindig az idi angyala közelében van. Szépen sétál pórázon, plusz hagy mindent okosan, fürdetés, orvosi vizsgálat, kezelés.
Idegen kutyákkal elsőre nem feltétlenül kedves, de ha össze ismerkednek akkor már nincs gond. Nagyobb társaságban ügyesen viselkedik, de egy határozott gazdi mellett nem lesz gond.

Gazdinak jelentkezni bemutatkozó emaillel lehet: gazdi@wrh.hu

Mignon Győrújbarátban van ideiglenes befogadónál.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Mignon felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Mignon
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42