Mignon - R.I.P.

Mignon – R.I.P.

A győri menhely kért tőlünk segítséget, mert ivartalanították, de műtét után jobb lenne neki családi környezetben regenerálódni. Így került Mignon egy ottani támogatónkhoz SOS-ben,  Mignon kb 5 éves ivartalan kan kutyus. A bőre rossz állapotban van, erre kapott gyógyszert, azt kell a továbbiakban is szednie. Fülét altatásban már kipucolták, kapott rá cseppeket is, picit javult, de még nem az igazi. Mignon ortopédiai vizsgálata kimutatta, hogy van egy régebbi gerincsérülése. Így nem tud extrémen sokat sétálni és mozogni, nyugodt környezetre lesz szüksége és rendszeres Sinoquine kúrára.

2016.07.21.

Mignon állapota javuló tendenciát mutat, a bőre már szebb, a karfiolos füle is picit jobb. Amennyiben ez nem javul, kis műtéti beavatkozással hozzásegítünk majd. De egyelőre marad a napi kezelés, csepegtetés.Az ivartalanítási varratokat kiszedték neki, de továbbra is kapja az antibiotikumot, valamint fürdetni is kell még. BARF etetés van nála, reméljük erre jól reagál továbbra is. A szája széle is be van gyulladva, ezt kenegetni kell.A könnytermelése kicsit alacsony, így Corneregéllel fogjuk kezelni. A szívféregtesztjének holnap lesz meg az eredménye.

2016.08.15.

Édes kis sütink, Mignon most esik át a fülműtéten. Pár karfiolt távolítanak el neki, hogy jobban lehessen kezelni és a cseppek bejussanak a fülébe – sajnos nagyon szűk a hallójárata. Emellett ki is tenyésztik a fülváladékot, hogy lássuk pontosan milyen fertőzéssel állunk szemben. Drukkoljatok a kislegénynek!

2016.08.16.

WRH Mignon a fülműtétje után ebben a szexi kötésben flangál otthon ❤ Kiváncsian várjuk az eredményt, a kötözésen megkukkantjuk. 🙂

2017.04.23.

A mai nap szuper híre, hogy WRH Mignon gazdis ❤Ideiglenes befogadói végül úgy döntöttek, hogy örökre gondját viselik. ❤Sok-sok boldogságot kívánunk nekik!!!

2018.06.22.

Mignon ma àtkelt a szìvàrvànyhìdon. Szìvünk szakad meg. 💔💔💔Megint egy àldozat, egy sanyarù èletùt, melynek csak az utolsò szakasza lehetett boldog. 🙁Lègy boldog odaàt Mignonka! ❤❤❤A gazdik szavaival bùcsùzunk! “Drága kis Mignonkánk! Nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült 😭Küzdöttünk érted az utolsókig, de nem sikerült. Annyira igazságtalan az élet, mindig a jók mennek el, az ártatlanok, akik nem tehetnek róla, hogy agyon szaporították őket. Mignonkának minden betegsége volt amit el lehet képzelni. Amikor hozzánk került a füleit műteni kellett, mert tele volt kinövésekkel és csak műtéti úton lehetett eltávolítani, valamennyi hallójáratot ezzel létrehozni, de sosem lett ezek után sem tökéletes a füle, mindig szenvedtünk vele, begyulladt, nem hallott egyáltalán. Gerince is sérült volt, ezek mellett nagyon allergiás. Ezekkel a bajokkal majdnem 2 évig mégis velünk volt, szeretetben, boldogságban. De kb. 1,5 hete elkezdődött a pokol, hirtelen minden baj ledöntötte. Máján ciszta vagy daganat, vesekő, tüdőfibrózis, ezáltal a szíve egyik oldala is katasztrófa volt. Ezeken felül pedig az agyával is bajok lettek, legtöbbször már nem volt velünk, valószínű, hogy ödéma vagy daganat lehetett a fejecskéjében is. Tovább már nem engedhettük, hogy hozzá nem méltó életet éljen és ezért ma meghoztuk a kemény döntést. Nagyon fáj és szenvedünk, de neki most így a jobb, nekünk nem, de ő a fontos, majd még találkozunk kis manónk, nagyon szeretünk ❤