Bonifác

Bonifác

Bonifác 08.04-én érkezett a WRH gondozásába. Egy család kérte a segítségünket, mivel Bonifác harap, odakapkod nekik és ők ezzel már nem tudnak mit kezdeni. Így robogott érte a szösztaxi és a gondozásunkba vettük.

Bonifác oltott, chipezett 6 éves ivartalan kan westie. Megfigyelésre egyelőre panzióban helyeztük el. Ideiglenes befogadót keres! Az ideiglenes befogadásról bővebben a http://wrh.hu/ideiglenes-befogadas/ oldalon olvashattok.

Jövőhéten esik át az állatorvosi vizsgálatokon, bővebb információval utána tudunk szolgálni.

08.08.: Bonifác ma átesett az elsődleges orvosi vizsgálatokon Timi dokinéninél 🙂
Egészséges, füle rendben, könnytermelése is rendben :). Kapott egy veszettség elleni szurit, mert az már lejárt neki, majd két hét múlva mehet neki a kombinált oltás is. Szívféreg tesztje is negatív lett :).
Bonifác keresi ideiglenes befogadóját. A nagyfiú annyira nem egyszerű eset viszont. Ha sarokba szorítva érzi magát hajlamos morogni, kikapni, viszont ha kijött ebből a szituációból akkor egy jófej kiskutya. Pórázt ismeri, szépen sétál vele. Szuka kutyákkal jól el van :).

Rehabilitációja utána gazdit keres. Gazdinak jelentkezni a gazdi@wrh.hu e-mail címen tudtok részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Bonifác felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Bonifác
Paypal: adomany@wrh.hu