Leó - R.I.P.

Leó – R.I.P.

Leó Sopron mellől érkezett a WRH fedélzetére. Gazdija elhunyt, a családra maradtak a kutyák, akik nem nagyon foglalkoztak velük. Így egy úriember átvette magához őket és keresett nekik megfelelő gazdikat. Így került a WRH képbe 🙂  Leó 7-8 év körüli ivaros kan westie. Ő is találkozott ma már Timi dokinénivel. Neki sajnos gyulladt a szeme, így azt csepegtetni kell és persze alacsony a könnytermelése is, így majd a csepegtetés után Corneregell gélt kell majd használni. Szívféreg tesztje negatív.

2016.09.21.

Leó sikeresen túl van az ivartalanításon. Minden rendben zajlott, jól viselte a nagylegény az egészet 🙂

2016.09.26.

Szocializálatlan, félős kiskutya. Nem ismeri a pórázt, a simogatást, fél a külvilágtól, a zajoktól, a kutyáktól. Jelenleg sajnos mindentől. De ideiglenes befogadói rajta vannak, hogy egy nyílt, bátor kiskutyát faragjanak belőle 🙂 Kicsit soványka még, de ezt pikk pakk orvosolni tudjuk :).

2016.09.28.

Leó is jól megérdemelt pihenését tölti 🙂 . Alakul már a szocializációja, idiéket kezdi megkedvelni. Már kapnak nagyörülést és farokcsóvát mikor hazaérnek. Szóval, alakul a nagylegény <3
Már csak az igazira vár. Pénteken kiszedik a varratait és onnantól semmi sem állíthatja meg, hogy belerakja a popóját a tutiba.

2016.09.30.

Leó túl van a varratszedésen és kapott egy kombinált oltást is. Jól viselte a nagyfiú 🙂 a szeme kicsit be van gyulladva, így kapott rá szemcseppet.

2016.11.08.

Leó tegnap Makai dokibácsinál járt. Az utóbbi időben sajnos sokszor kapkodta fel a jobb hátsó lábát, nem terhelte, néha furán ült le, ezért megnézettük mi lehet a probléma. Készítettek RTG felvételeket, amin tisztán látszik, hogy sjanos Leónak artrózis van a jobb térdében 🙁 . Műteni nem lehet, viszont sajnos fáj neki. Valószínűleg ez már egy régebbi dolog és a frontokra, hidegre érzékenyebb, ezért jött elő most. Élete végéig folyamatosan fájdalomcsillapítót, gyulladáscsökkentőt kell szednie, plusz izületvédőt, hogy fájdalommentesen élhesse a további éveit 🙂

2017.04.27.

Képzeljétek, tegnap és tegnap előtt is találkoztam a gazdijelöltemmel. Annyira szuper, hogy mostmár én is a GAZDIS kutyák táborába tartozhatok. Olyan nagyon sokáig vártam, de megérte ❤ Szuper dolgom lesz. Holnap költözöm is, de nem is akárhová. Megyek Ausztriába. Mert ott nekem nagyon jó lesz ❤Köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem, támogatott. Végre nekem is összejött 🙂

2017.04.28.

Sziasztok! Képzeljétek, eljött az én nagy napom is. Ma gazdihoz költöztem, gazdis lettem én is. Egészen Ausztriáig megyek, mert ott nekem csodásmesés lesz. Köszönöm nektek aki eddig szurkolt, támogatott, révbe értem.

2022.08.18.

Ismét rossz hírt kaptunk egy régebbi mentettünkről. “Wrh Leo ma elment. Teljesen összetörtünk, nekem Ő volt az első gyerekem, fogalmam sincs hogyan tovább nélküle…. Majdnem 2évig jártunk vele orvoshoz mindent megtettünk érte, de sajnos elfogyott a segítség. 🥲 Leót mindenki szerette még egy ilyen jó kiskutya nincs a világon amilyen ő volt! 😭” Ég veled Leo, legyen neked könnyű a föld!