Sába - R.I.P.

Sába – R.I.P.

Budapestről egy család hívott fel minket, hogy ők valahonnan befogadták ezt a kutyust, ám külföldre fognak költözni, így nem tudják tovább vállalni. Így hát a szösztaxi robogott is Sábáért 🙂. Sába 10 év körüli ivartalan szuka westie. Ahogy a képeken is látszik, a körmei katasztrofális állapotban voltak. Szerencsére járt már Timi dokinéninél, így megszabadították ezektől az óriás karmoktól. Szívféreg tesztje negatív. Allergiás jelek fedezhetők fel nála is, így elkezdjük hipoallergén táppal etetni és fürdetni hetente. Kap egy antibiotikum kúrát is. A füle sincs túl jó állapotban, ezt bórvízzel kell tisztítani és egy fülcseppel csöpögtetni naponta 2x.
Reméljük gyorsan helyreáll a rend és Sába is újra egészségesen rohangálhat 🙂

2016.10.16.

Sába is részvett a naptárfotózáson.

2017.02.24.

Kicsi szösz már boldogan, családban töltheti az ünnepeket, gazdis kutyaként :). Legyetek boldogok, még sok sok közös évet nektek!

2021.04.17.

Lassan, már-már tényleg összeszorul a gyomrunk, ha egy régebben örökbeadott gazdi hív, vagy ír. Főleg, ha így, vagy hasonlóképp kezdődik “nagyon nehéz még beszélnem róla”, és megint…. Nem telt el két hét, és újabb rossz híreket kaptunk 😔.Kicsi Sábitól a gazdi szavaival búcsúzunk.”Velem voltál jóban-rosszban,de mostmár az örök szivárványmezőkön kergeted a bicikliseket és labdázol naphosszat. Te vagy és leszel az Egyetlen nekünk❤️ Borzasztóan fogsz hiányozni drága kis popeszünk😔🖤“Ég veled Sába, legyen neked könnyű a föld!