Szina - R.I.P.

Szina – R.I.P.

Szina Sopron mellől érkezett a wrh gondozásába. Gazdija elhunyt, a családra maradtak a kutyák, akik nem nagyon foglalkoztak velük. Így egy úriember átvette magához őket és keresett nekik megfelelő gazdikat. Így került a WRH képbe 🙂 Szina 5-6 év körüli ivaros szuka westie.  Szerencsére makk egészséges, a szívféreg tesztje is negatív.
Kicsit félénk, bizonytalan. A pórázt nem ismeri. De nagyon szeretne minden jót megtanulni, megtapasztalni. 

2016.09.28.

Szina túl van az ivartalanítsáson. Minden rendben ment, már otthon a pihe puha párnák között ébredezik 🙂
Köszöni szépen a szöszdrukkokat, támogatásokat <3

2016.10.10.

Szina is belerakta a popóját a tutiba :). Nagycsaládos lett ő is 🙂 Tehát kimondhatjuk, hogy Szina GAZDIS.
Sok boldog közös éveket nektek <3

2021.

Szina testvérével együtt Bodzával igen rossz állapotban, családi probléma miatt került vissza a gondozásunkba. Mindketten sovány, elhanyagolt állapotban vannak.

2021.08.10.

Szína egy nagyon szeretetre méltó 10 éves kislány. Lakásban békésen viselkedik, szobatiszta, a nap nagy részét pihenéssel tölti a fekhelyén. Jól bírja az egyedüllétet, de kutyus pajtival is szívesen szunyókál. Pórázon fegyelmezetten sétál, az alap parancsokat ismeri. Türelmes és barátságos kutyus, gyerekekkel és kutyákkal egyaránt érdeklődő, de nem tolakodó.Ivartalan és ahogy egészségügyi problémái sorban rendeződnek egyre nyitottabb és jókedvűbb, igényli az ember társaságát és simogatást.Súlya lassan gyarapszik, de erőnléte megfelelő.Annak ellenére, hogy rosszul hall könnyű vele a kommunikáció, jutifalattal könnyen motiválható.Füleire figyelni kell, hogy állapotuk ne romoljon.Jelenleg heti rendszerességgel hidroterápiára járunk vele, amit a jövőben is jó lenne folytatni.

2021.08.22.

A nemzeti ünnepen nekünk még egy okunk volt ünnepelni.Két angyalkánk lett gazdis, ráadásul együtt költözhettek családba😍Miután Krisztáék elveszítették idős Westie-jüket, úgy döntöttek ismét idősebb kutyus életét szeretnék boldoggá tenni.Az első találkozón részletesen megbeszéltük Bodza és Szína gondozását, a picilánynak sem volt ismeretlen a kutyákhoz való közeledés, majd alapos átgondolás után jelentkeztek, hogy szeretnék Őket EGYÜTT örökbefogadni !Ritkán történik ilyen, hogy a két kutyus együtt maradhat, ezért nagy boldogság ez mindenki számára.Ideiglenes szüleik búcsút vettek tőlük, de nyugodtan engedték Őket olyan gazdikhoz, ahol nem ismeretlen egy idős kutya gondozása és TDN is a közelükben lesz, ami nagy segítséget jelent majd a családnak.Költözésükkor gyorsan beilleszkedtek új otthonukba, de hát ez nem is csoda két ilyen végtelenül kedves, békés és jólelkű kutyánál. Kívánjuk, hogy még sok évig tegyétek boldoggá egymás életét!

2022.12.06.

Szívünknek nagyon kedves kis mentettünket veszítettük el.😢 A gazdik szavaival búcsúzunk: Kicsi Szina! Sok megpróbáltatáson mentél keresztül és bár előttünk több gazdinál jártál, sikerült egymásra találnunk, elfogadtál minket és még ha rövid időre is, a gazdijaid lehettünk! Nagyon hálásak vagyunk Érted! Soha nem felejtjük mikor előszőr hozzánk kerültél iszonyat soványan, de annál inkább élni akarással! Lassan-lassan rendbejöttél és megadtad azt a szeretetet, bújást és persze Westie-s makacsságot, amire minden gazdi vágyik! Bár a hallásod nem volt már az igazi, hamar megtanultad a kezünk mozdulataiból a parancsszavakat és persze azért a jutifalatokat sem utasitottad el! Az irodában is szerettél kávézni apád ölében és bár Te is untad a sok meetinget mindig találtal egy zugot, ahova leraktad magad és sikerült lehetetlen póziciókban elaludnod. 🙂 Szeretted a sétákat, a napozásokat a nappaliban és a többi ideiglenes kutyusnak is jó tesója voltál, bár néha az agyukra mentél mikor mindenárron velük akartál aludni, függetlenül, hogy mennyi hely volt. 🙂 Az elmúlt hónapokban gyakran jártunk Timi Doki néninél. Sajnos hamar és gyorsan jöttek az öregséggel és a betegséggel járó problémák, de mindvégig küzdöttél, hogy még egy kis időt velünk tölthess! Köszönjük, hogy a gazdijaid lehettünk. Ha tudtuk volna, hogy csak ennyi időnk van… de újrakezdhetnénk, végig járnánk újra és újra! Legyen neked könnyű a föld! Szeretettel: E, L, P