Kinga - gazdis

Kinga – gazdis

Kinga Debrecenből került a gondozásunkba. Szaporítós háttérrel rendelkező 3 év körüli szuka westie.  Kinga átesett az elsődleges állatorvosi vizsgálatokon. Sajnos rossz híreket kapunk.
Kinga szívférges 🙁 A következő napokban folytatjuk a további vizsgálatokat, hogy milyen stádiumban van, hogy lehetne azt kezelni. De nem lesz egyszerű, egyrészt Kingának sem, hogy kicsinyke szervezete győzze le az elé állított akadályokat, másrészt nagyon költséges lesz a kezelése. Kinga kéri a drukkokat, támogatásokat, hogy sikerüljön legyőznie a szívférgeket. <3

2016.11.16.

Kinga tegnap ismét Timi dokinéninél járt. Valószínűsítettük, hogy mielőtt hozzánk került hoztak le nála egy almot, így megfigyelés alatt volt. Sajnos ideiglenes angyala folyást észlelt nála, így megnézték UH-val, hogy mi a helyzet odabent. Apróbb gyulladása van, amire kapott antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt. Reménykedünk, hogy ezek segítenek és nem lesz nagyobb gond belőle – gennyes méhgyulladás kialakulásának a veszélye ilyenkor fent áll. A szívféreg kezelésének további lépései is ettől függnek. Antibiotikum kezeléssel kezdjük (ami a gyulladásra is jó), aminek felénél csinálnak egy kontroll UH-t, hogy a méhénél visszahúzódot-e a gyulladás. Szeretnénk a műtétet elkerülni, mert nagyobb kockázattal jár ha a szösz szívférges. Szurkoljunk Kingának, hogy picinyke szervezete le tudja győzni mindkét kórságot és az újévet már a gyógyulás útján tudja kezdeni.  

2018.11.22.

Kinga tegnap kezdte meg szívféreg kezelésének első lépését, az antibiotikum kúrát. Nyugalomban kell teljenek mindennapjai, nem rohangálhat nagyokat, inkább pihengetnie kell. Ideiglenes angyala óvja, védi, szeretgeti, megteszünk mindent, hogy Kinga sikeresen túl legyen ezen a nehézségen. De nélkületek nem megy. WRH Kinga kéri szépen a szöszdrukkokat, támogatásokat, hogy minden a lehető legjobban alakuljon és le tudja győzni ezeket a fránya szívférgeket <3  

2018.12.09.

Kinga túl van az ivartalanításon, minden rendben ment 🙂  

2018.12.20.

Kinga túl van a varratszedésen. Minden rendben vele, éli a nyugis szöszök mindennapjait 🙂

2018.01.17.

Szépen pózolni már nagyon megtanult a kisány, ugye? 😀
Szerencsére jól van, minden rendben vele. Olyannyira, hogy úgy néz ki jövőhét elején Kinga szívféreg kezelésének következő fázisába lépünk és megkaphatja az injekciókat. Nagyon kritikus pár nap/hét elé néz Kinga, még nagyobb mozgáskorlátozásra lesz szükség, sok sok pihenésre, stresszmentes életre.
Szurkoljunk együtt, hogy Kinga sikeresen vegye az akadályokat.

2017.01.26.

Elérkezett a legfontosabb nap WRH Kinga eddigi életében. Ma megkezdik szívféreg kezelésének következő lépéseit, az Immiticide szurikat.
Eddig is mozgásszegény életmódot kellett élnie, ezek után erre fokozottan kell figyelni. Szigorú ketrecpihi és stresszmentes egy hónap vár a nagylányra.
Szurkoljunk együtt, hogy minden a lehető legjobban menjen és Kinga sikeresen vegye ezt az akadályt is.

2017.01.27.

Kinga eddig sikeresen vette az elé gördülő megpróbáltatásokat. Túl van 2 napi injekciós kezelésen a szívférgek ellen. Nagyon jól viselte, igazi kis hős. Most jön még csak a neheze. 1 hónapig szigorú ketrecpihenő, csak a dolga végzésére mozoghat, amúgy aludnia, pihennie kell, szigorúan stresszmentes életet kell élnie. Szurkoljunk, hogy a továbbiakban is ilyen sikeres legyen minden.  

2017.02.24.

Képzeljétek, lassan befejezhetem a gyógyszer szedését. Egészen pontosan vasárnap kapom utoljára. Utána csak májvédőt szedek majd, de az antibiotikumnak VÉGEEEE 🙂 . Jövőhéten megyek kontrollra Timi dokinénihez, meglátjuk mizu a szívkukacaimmal. Szurkoljatok nekem a továbbiakban is légyszi, mert azért még szükségem van rá.  

2017.03.15.

Képzeljétek milyen jó híreket kaptam. Csütörtökön megyek a második kombinált oltásomra, ami azt jelenti, hogy GAZDIT kereshetek. El tudjátok Ti ezt hinni? Hónapok kemény munkája, gyógyulgatások sora de végre eljött a nagy nap. Státuszom: GAZDIKERESŐ.
Tehát keresem az igazit. Havonta kell csepegtetni a szúnyogok ellen, és fél év múlva kell csinálni egy kontroll szívféreg tesztet, hogy tényleg minden oké, egészséges vagyok. Nem vagyok egy túlmozgásos kutya, ha megyünk megyek, amúgy nagyon szeretek lustálkodni is.  

2017.04.04.

Hát, ez a nap is eljött. Gazdihoz költöztem tegnap. Elmondhatatlanul boldog vagyok. Kaptam magamnak egy szösztesót, akivel első perctől kezdve sokat sokat játszottunk. Kaptam nagy családot, nagy kertet, saját fekhelyet (aztán ki tudja, lehet felkéredzkedek gazdiékhoz az ágyba ). Köszönöm mindenkinek aki segített, támogatott, drukkolt, hogy legyőzzem a szívkukacokat.