Mandy - R.I.P.

Mandy – R.I.P.

Mandy Kunhegyesről érkezett a gondozásunkba. Szaporítós háttérrel rendelkező 5 év körüli szuka kutyus. Gyulladt a szeme, erre kap cseppet, amivel naponta kell csepegtetni a szemét. Szívféreg negatív. Sajnos neki is emlődaganata van, ezért őt is igyekszünk minél gyorsabban ivartalanításra vinni.

2016.11.17.

Mandy tegnap sikeresen átesett az ivartalanításon és az emlődaganat eltávolításon a Minivet Állatorvosi Rendelőben. Időközben észrevettek egy nem odaillő dudort a fülénél is. Ettől pedig ma megszabadították. Így szegény Mandy most az arcocskájánál is be van kötözve. Jövőhéten varratszedés, addigra teljesen el is felejti a dolgokat 🙂

2016.11.25.

Ma voltam Timi dokinéninél. Kiszedte a varrataimat és kaptam oltást is. Hősiesen tűrtem, egy szavam nem volt 🙂
És képzeljétek. Holnap találkozom a gazdijelöltjeimmel. Szurkoljatok, hogy mindannyian tetszünk egymásnak, mert akkor jövőhéten már gazdisodhatok is ?

2016.12.05.

Képzeljétek milyen jól alakult a hétvégém 🙂
Szombaton autóba ültettek, kivittek az Akela Kutyaiskolába. Bandáztam kicsit, majd újra autóba ültettek és azt mondták, hogy gazdihoz visznek. Emlékeztem rájuk, kedves, aranyos család, úgy gondoltam én is, hogy jó sorom lesz nekem ott 🙂 . Így ezzel a lendülettel bevágtam magam a helyemre (látjátok milyen csudaszép rózsaszín ágyikót kaptam?! ) és otthon érzem magam.
Tehát gazdis lettem 🙂

2023.11.11.

A mai nappal Mandy már az angyalokkal pihen. Köszönjük nektek, hogy 7 éve ránk bíztátok, minden nap egy áldás volt vele. Nagy harcos volt, de ezt a csatát elvesztette. Óriási űrt hagy maga után. Nincsenek szavak 😔