Greg - R.I.P.

Greg – R.I.P.

Greg 02.15-én érkezett a WRH gondozásába Szabolcs megyéből. Ápolatlanul, loncsosan, bozontosan, természetesen bolhásan és kullancsokkal tele találták. A kedves megtalálók elvitték kozmetikába, és úgy került hozzánk. Köszönjük a megtalálóknak, hogy segítettek neki és értesítettek minket.

2017.02.17

Én vagyok az újfiú, WRH Greg 🙂 Tegnap Timi dokinéninél jártam, talán életem első igazi állatorvosi kivizsgálásán. Jól viselkedtem. Azt mondták majdnem minden oké velem, picit meg vannak nagyobbodva a nyirokcsomóim, tehát gyulladás van a szervezetemben 🙁 erre egy hétig kapok meloxidylt és reméljük minden rendben lesz utána 🙂 Amúgy ezen túl makk egészséges vagyok. Ja a lényeg, kb 5-6 éves kan vagyok. Valami szívféreg tesztről is beszéltek ami negatív. Ennek nagyon örültek, bármi is legyen az :). Most ideiglenes befogadóimnál szocializálódom. A szobatisztaságot hírből sem ismerem. A napi 3-4x séta nagyon izgalmas, bár a pórázt nem ismerem, így néha megindulok, majd szépen megyek, majd újra. Nem baj, okos vagyok, gyorsan megtanulom ezt is. A lift és a lépcső valami nagyon fura találmány, azon még kicsit félek felmenni, de már ez is alakul.  

2017.02.22.

Hello hallo nagyvilág!
Betekintést engedek egy gyenge pillanatomba. Ez az első találkozásom a nagyfejjel. Látjátok mekkora? Huh, először tökre betojtam. De amúgy tök jófej, így már együtt bandázunk délutánonként.
Képzeljétek, engem itt egyre többet dícsérnek. Alakul a szobatisztaságom is. Namost nem azt mondom, hogy tökéletes, de egyre jobb. Idiék büszkék rám. Lent már nagyon vagányul futok, szaladok, szaglászok, élvezem a szabadságot, a sétákat. Amúgy nem vagyok egy extra pörgős típus, simán elalszom egy egész napot. De ha elindulunk, akkor biza megyek.  

2017.03.01.

Greg köszöni szépen a szöszdrukkokat, sikeresen túl van az ivartalanításon. Leszedték a fogkövét, volt sajnos egy törött foga, attól meg is szabadították.  

2017.03.12.

Szuper hétvégét zárhattunk. Képzeljétek, Gregért eljött az IGAZI. Egy egész nagy családot és egy westie tesót is kapott maga mellé. Sok boldog közös éveket nektek.

2020.08.14.

Sajnos újabb rossz híreket kaptunk szeretett mentettkénkről. ???“WRH Greg itthagyott minket. Nagy fájdalmunkban is hálásak vagyuk a WRHnak – és Neked, aki elnevezted – Gregusért, aki 3 és fél évig lehetett családunk része. Nagyon sok örömet adott, jó volt látni, ahogy a kis vadócból kedves és szép kutya lett. Sok sok jó órát töltöttünk együtt, nagy kirándulások, összebújások emléke mindig megmarad. Sajnos , harmadszor nem tudták már őt kihozni délben megnyugodott, itthon, mellettem.”Legyen neked könnyű a föld drága Greg. ?❤️?