Chardonnay - R.I.P.

Chardonnay – R.I.P.

Chardonnay 02.24-én érkezett a WRH gondozásába Ceglédről. Talált, chip nélküli szuka kutya. A Ceglédi Állatmenhely adta át nekünk, köszönjük nekik.  7-8 év körüli ivaros szuka kutya.  Sajnos nagyon nagyon túlsúlyos, ezért aktív fogyókúrába kezd. Azon túl, hogy amúgy sem egészséges a fölösleg, de hallgatózáskor nem volt tiszta a tüdeje. Ezért is nagyon fontos, hogy gyorsan ledobja magáról a felesleget. Elkezd vízhajtót szedni, diétázni és majd a kontroll után többet tudunk.

2017.03.15.

Újra meghallgatták a tüdejét, hogy hogy is javult a kis állapota. Sikerült fogyasztgatni. Hallgatozással sokat javult a dolog, így a gyógyszert lecsökkentettük kétszer negyedre. Kontroll két hét múlva, ha sikerül továbbra is ilyen jó ütemben fogynia és javulnia, akkor már beszélhetünk az ivartalanításáról is 🙂  

2017.04.18.

Chardonnay lassan de biztosan elkezdett fogyni.Bár folyamatosan azon jár a gondolata,hogy mit csenhetne el a konyhából. Nem válogatós hagyma,citrom jöhet de a kedvence a babapiskóta.A minap a szemeteszsákot cibálta be a kosarába. Kicsit még félénk, nagyon szereti ha simogatják más kutyákkal is barátságos. Eleven szeret az udvaron lenni,futkorászni és úgy tűnik végre lett. 🙂 Már nem szedi a vízhajtót, ezért volt szükség a kontrollra. Sokkal jobb a helyzet, nagyon kicsi eltérést hallani már csak a tüdejében, amire a gazdiknak a jövőben figyelni kell. Szabad az út a boldogság felé!

2017.07.10.

Adósok vagyunk még a szuper hírrel és Chardonnay gazdis fotójával. ? Sok boldogságot kívánunk neki és családjának! ❤

2020.06.23.

Szomorú hírre ébredtem! A telefonom üzenetei között egy Facebook üzenetre lettem figyelmes, amit egy nagyon kedves ismerősöm írt.Persze vele is a Westie imádat köt össze, mert már a második kutyust fogadta tőlünk örökbe. Az üzenetet “Örökre a szívünkbe marad” idézettel jelezte a telefon.Félve nyitottam meg, hiszen nem kelett nagy ész ahhoz, hogy tudjam: baj van az egyik kutyussal. Chardonnaytől kell búcsúzunk. Emlékszem a pillanatra, mikor elhoztam Őt, és Furmintot a Ceglédi menelyről, emlékszem mennyire kedves, és alázatos kutyus volt, és örültem, hogy egy szuper családba vihetem ideiglesnek. Gabrielláék egyből belé szerettek, és nem is tudták többé elengedni. Köszönjük, hogy a sok megprobáltatás után gyönyörű három évet adtatok neki, igazi családja voltatok, és hogy az utolsó percig harcoltatok érte. Megtiszteltetés, hogy én búcsúzhatok itt tőle. Kicsi Chardonnay, szaladgálj boldogan a többi hegylakóval a szivárványhíd másik oldalán! WRH Gábor “Legyen könnyű neked a föld”