Furmint - R.I.P.

Furmint – R.I.P.

Furmint 02.24-én érkezett a WRH gondozásába Ceglédről. Talált, chip nélküli 6-7 év körüli ivaros szuka kutya. A Ceglédi Állatmenhely adta át nekünk, köszönjük nekik. 

2017.03.14.

Furmint a félős kisszöszünk akinek sajnos a bőre sincs túl jó állapotban. Ha kimennek a kertbe akkor el se mozdul idiék lába mellől csak akkor, ha iditesószösszel ketten maradnak. A testén szörtüszőatkákat találtunk, így Tak-tik-os fürdetése megkezdődött. Könnytermelése alacsony, azt Elideles szemcseppel kezeljük. Előző héten voltak Timi dokinéninél, mert véres volt a széklete. Kapott Kefavetet (a bőrére és a pocakjára is ) ettől szerencsére elmúlt a véres dolog. Kedves, aranyos, pusziosztó kislány, akinek azért még tanulnia kell, hogy az emberi érintés, simogatás, az nagyon nagyon jó dolog. Hogy a kert arra van, hogy rohangáljunk, játszunk, bandázzunk együtt.  

2017.03.18.

Képzeljétek egyre jobban nyílik ki, oldódok már nagyon. Iditesóval már játszanék nagyokat, de ő még sztrájkol, nem akarja az igazat. De cuki jellememmel őt is biztos leveszem a lábáról. Kedden megyek kontrollra Timi dokinénihez, szurkoljatok, hogy csupa jó híreket kapjak.  

2017.03.22.

Tegnap Timi dokinéninél jártam kontrollon. Egész szépen alakulok azt mondják. Váltunk most egy sampont, Zincosebtel fognak engem is fürdetni innentől kezdve. Amúgy cuki vagyok és aranyos, mint mindig.  

2017.03.28.

Képzeljétek, itt a szép idő és én egyre többet merészkedek ki a kertbe. Élvezem, hogy a napsugarak melegítik picinyke testem, olyan jó csak úgy ülni és napozni. Felemelő érzés. A bőröm/szőröm állapota egyre jobb. A szobatisztasággal még néha vannak gondjaim, de nem adom fel, menni fog az nekem. A pórázt még nem nagyon ismerem, de azért alakul majd az is szépen lassan. Nem sietünk el semmit.  

2017.04.18.

Furmint is kihasználta a húsvéti napsugarakat és napozott iditesóval egy sort. Amúgy köszöni szépen jól van, egyre szebb a bőre/szőre állapota. Már nyitottabb, élvezi a kertet, a szabadságot, de simán lustálkodik bent a lakásban is. Idianyuval szoktak futóversenyt is rendezni, olyan tempója van, leelőzi idiéket simán.  

2017.05.16.

Egy kis beszámoló idiangyala tollából: “Jól van a kis manó. Megvolt ugye az ivartalanítás,sajna vissza kellett mennünk 4 nap után a doki nénihez mert begyulladt a füle a búra miatt! Borvizzal tisztítottuk,meg fülcseppet kapott. Tegnap kiszedték a varratokat,füle szuper,megkapta az első oltást is! Nagyon jókedvű kiskutyus,imádnivaló! Ami viszont nagyon cuki még benne, hogy Bonit védelmezi a mancsok megmosása miatt. Amint felveszem Bonit a kezembe és teszem be a kádba hogy megmossuk a tappancsokat, Furmint azonnal kétségbe esik, hogy úr isten mi lesz most a pajtással!! Ugrál, nem ugat, hanem sikítozik! De ha rászólunk megnyugszik és csak kukucskál a kádba!”

2014.06.14.

WRH Furmint ma hivatalosan is gazdisodott! Sok boldogságot kívánunk neki és családjának. ?

2022.02.23.

Furmint is átkelt a szivárványhídon.Egy szaporítók által kizsákmányolt kutyus volt, de új családja boldog öt évet adott neki, és úgy szerették mint előtte még senki más!Mint oly sokszor a gazdi vesz tőle búcsút.”Drága Furmint, nekünk csak Furi ?Már most úgy hiányzol! Sajnos elkellett,hogy engedjünk! Majdnem 5 évet tölthettünk együtt,de ez is olyan kevés volt. Szerettünk volna egy tesót örökbefogadni Bonnie mellé, fel is kerestük az egyesületet. Épp ideiglenes gazdit kerestek Neked, nem volt kérdés,hogy velünk maradsz amíg csak lehet. Én kis “öreg mamikám” ? az utolsó évedben már majdnem,hogy csak alukáltál..persze a reggelinél még ugribugriztál ☺️Még mindig nem tudjuk felfogni,hogy nem leszel velünk!”Ég veled, legyen neked könnyű a föld! ???