Sunrise - gazdis

Sunrise – gazdis

Sunrise 03.08-án érkezett a WRH gondozásába Vásárosnaményből. Gazdája lemondott róla, így került az Olt-Alom Menhelyre, akik pedig átadták nekünk. Sunrise 3 éves ivaros kan westie keverék. Szerencsére teljesen egészséges.

2017.03.27.

Sunrise vagyok, a Houdini.
Cuki vagyok, nagyon gyorsan tanulok. Kopp kopp kopp, úgy néz ki, hogy 2 nap alatt szobatiszta lettem. Pórázon egyre szebben sétálok. Kutyákkal jól kijövök, de ha nagyon nagyon birizgálnak akkor oda szólok, hogy elég lesz.
A legnagyobb problémám, hogy állandóan szökni próbálok. Persze ez is alakul már, idianyu sokat foglalkozik velem, hogy jó legyen. Kétszer szöktem ki a szobakennelből, háromszor próbáltam egy zárt területről. De leszidnak én megértem, tényleg gyorsan tanulok. Mostmár sokkal ritkábban van rajtam a szökhetnék, de azért idianyu nem bízza még el magát.
A lényeg a lényeg, fejlődőképes vagyok, de pontos iránymutatásra vágyom 🙂

2017.04.02.

Holnap megyek ivartalanításra a Minivet Állatorvosi Rendelőbe. Kérném szépen a szöszdrukkokat, hogy jól viseljem ? Pacsi, Sunrise

2017.04.10

Előző héten golyótlanodott, a héten átesik a varratszedésen. Ami annyit jelent, hogy gazdit kereshet a rosszaság. Aktív, örökmozgó terrier. Sportos gazdit keresünk számára, aki következetes, szeret szabályok szerint élni. Sunrise a kapcsolat elején hajlamos a szökésre, de rendesen lemozgatva, figyelve a következetességre, szabályokra javul a helyzet. Kutyákkal nem keresi a kapcsolatot, inkább egyedüli kutyának ajánlva.  

2017.04.13.

Ma estefelé megyek Timi dokinénihez varratszedésre és oltásra. Utána levehetem már azt a fránya búrát, alig várom. És ez tudjátok mit jelent? Keresem az igazit. A nagybetűs GAZDIT.   04.22.: WRH Sunrise és a labda :). Szereti, igazi labdás nagyfiú. Úgy néz ki, hogy elhagyta Houdini énjét is, megértette, hogy fölösleges szökni, ha ott marad idivel sokkal jobb buli. Kap simit, foglalkozást, játékokat, tehát jobb minden.   04.28.: Sziasztok! Képzeljétek, úgy néz ki van nekem is gazdijelöltem. Ilyen hatalmas vigyorral fogadtam ezt a csodás hírt. Szurkoljatok, hogy minden szuperül menjen az első találkozón.    

2017.05.09.

Adósok maradtunk egy szuper hírrel hétvégéről. WRH Sunrise is megtalálta az igazit, egy nagy családot kapott magának. Sok boldogságot nektek 🙂