Csini - R.I.P.

Csini – R.I.P.

Csini 03.11-én érkezett a WRH gondozásába Hortról. Gazdái lemondtak róla, így kerültek hozzánk. 5 év körüli ivaros szuka kutyus. Szerencsére teljesen egészséges. Kapott egy veszettség elleni szurit gyorsan. Szívféreg tesztje negatív. Kicsit dundus, így fogyókúráját megkezdtük. Jelenleg tüzel.

2017.03.18.

Fogyókúrára lettem kárhoztatva. Felháborító, pedig én csak ennék és ennék és ennék. De idianyu nem engedi. Én meg éhezem. Lehet szólok itt az illetékeseknek, hogy nem így megy ez kéremszépen, adjanak enni de sürgősen. Magyaráznak itt nekem, hogy az egészségem miatt van, de engem jelenlegi állapotomban nem érdekel. Éhes vagyok és kész. Amúgy kedves vagyok és aranyos, csak ha kajáról van szó méltatlankodom. Amúgy egész nap tudnék aludni. Nem vagyok egy aktív szösz, inkább a pihi és a kaja. Na persze semmi közöm Garfieldhoz. Néha azért még meg megijedek bizonyos dolgoktól, akkor lelapulok, de hamar oldódom.  

2017.05.30.

Csini előző héten Timi dokinéninél járt, mert nem volt túl szép a füle. Megvizsgálták, barnás trutyi volt benne. Kapott cseppet, bórvizet tisztogatni. Már most sokkal jobb a helyzet 🙂

20107.06.02.: WRH Csini tegnap ivartalanításon és fogkőleszedésen járt. Szerencsére minden rendben ment.

2017.06.26.

WRH Csinire is rámosolygott a szerencse csillaga és a hétvégén gazdisodott a kislány! Sok boldogságot kívánunk neki és családjának. ❤

2021.09.05.

Szomorú hírt hozott a reggel… ? WRH Csini átkelt a szivárványhídon. ? Csinike drága légy boldog odaát! ❤ A gazdiknak pedig sok erőt kívánunk most, és köszönjük azt a szeretetet és gondoskodást amit Csini kapott tőlük! ❤A gazdi szavaival búcsúzunk:”Drága egyetlen CsinikeBabám!Elmentél… ???Olyan gyorsan történt. Olyan nagyon fáj.4 év és 5 hónap, ennyit kaptunk csak, együtt…A legcsodálatosabb kiskutya voltál, igaz, tiszta szeretet, ragaszkodás, jóság, őszinteség, kedvesség. Soha nem felejtem el csillogó selymes bundácskád, szuszogásod, pici tappancsaid kopogását, gyönyörű kis szemeidet. Millió emlék, millió meghitt pillanat…Te voltál Minden és mi boldogan adtuk az életünket Neked. Nincs a világban semmi, amiről ne Te jutnál eszembe. Hiszem, hogy találkozni fogunk még, vársz rám, s örökké együtt leszünk majd. Szép álmokat, drága kicsi Királylányom! Édes icipici Babám!”