Mercy - gazdis

Mercy – gazdis

Mercy 03.19-én érkezett a WRH gondozásába Újszászról. Szaporítós háttérrel rendelkező ivaros szuka kutyus, át is esett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. Szerencsére egészséges, 5 év körüli szuka kutya. Szívféreg tesztje negatív. Jelenleg tüzel.

2017.04.10.

Előző héten kicsit köhögött, hányt. Elvittük orvoshoz ahol is kiderült, hogy kennel köhögése van. Kapott szurit, otthonra antibiotikumot, mostmár azt mondhatjuk, hogy jól van a nagylány.  

2017.04.14:

Mercy a nagyanyó :). Ilyen kis lustaság, ha rajta múlna szuszókálna egész nap. Sajnos az egyik szeme nem teljesen tökéletes, nagyon könnyezik és csipásodik, így jövőhéten megy dokihoz, hogy kiderítsük mi lehet a bibi. Ha már ott lesz kap egy veszettség elleni szurit is.  

2017.04.28.

Sziasztok! Idianyu azt mondta, hogy nálam tökéletesebb, problémamentesebb ideiglenese még sose volt (pedig volt már egy pár). A gyerekeket imádom, együtt tévézünk, játszunk, minden szuper. Szóval egy tökéletes westie vagyok, gazdiék nagyon jól járnak majd velem.  

2017.05.11.

Ma megyek szemészetre. Váladékozik a szemem. Kezeltük eddig is, de sajnos nem lett tökéletes. Így ma elmegyek egy szemész dokinénihez, hogy minden oké legyen ezek után. Szurkoljatok, hogy jól viseljem, és végre tökéletes legyen a szemecském.

2017.07.19.

Tartozunk nektek egy szuper hírrel, miszerint hosszas rehabilitáció után WRH Mercy végre átköltözhetett a gazdikhoz, akik már nagyon vártak rá. Sok boldogságot kívánunk nekik! ❤