Molly 2 - R.I.P.

Molly 2 – R.I.P.

Molly 03.20-án érkezett a WRH gondozásába Budapestről. A gazdája sajnos elhunyt, a férje pedig nem tudja gondozni. Így segítségünket kérték.
 
Molly tegnap át is esett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. 10 éves ivaros szuka. Teljesen egészséges, kapott is egy kombinált oltást. Szívféreg tesztje negatív.
 
Molly eleinte kicsit félénk az idegenekkel, de hamar oldódik. Szobatiszta. Kutyákkal teljesen jól el van, nagyon türelmes velük.
 

2017.03.23.

Sziasztok! Képzeljétek milyen szuperül alakul minden. Tegnap jártam az Akela Kutyaiskolában napközin. Óriásiakat bandáztam, nagyon élveztem. Teljesen el is fáradtam mikor hazaértünk. Pórázon húzok egy kicsit, ezen még dolgozni kell, de szeretek sétálni. Finnyás vagyok. Nem akarom én azt a száraztápot megenni. Pfuj. De idi kemény, nem kapok mást, így tegnap este már azért eszegettem. Azt mondja, hogy rájövök, hogy finom az, aztán majd úgy fogok falni, hogy hajjaj 🙂 . Azt mondják egy főnyeremény vagyok. Az idegenekkel szemben elsőre kicsit bizalmatlan, de hamar oldódom, idinek reggelente már úgy örülök, hogy a szomszédok is hallják 🙂 Koromhoz képest fitt vagyok, üde és kipihent. Jövök megyek, teszek veszek intézkedek ha arról van szó.  

2017.04.10.

Sziasztok! Csak hegyezem a füleimet, hiszen ha jól hallottam szerdán találkozom a gazdijelöltjeimmel. Előző hét csütörtökön sikeresen túl voltam az ivartalanításon. Természetesen rendben viseltem, hát hogy máshogy tudtam volna. Leszedték a fogkövemet is. Na de visszatérve. Szerdán találkozunk gazdikkal. Kicsit izgulok, remélem sikerül elnyernem tetszésüket és én is boldog gazdis kutyaként élhetek ezentúl. Kérlek Titeket szurkoljatok nekem, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.  

2017.04.19.

Sziasztok! Szuper hírekkel érkezem. Holnap megyek varratszedésre és oltásra. Persze nem ez a nagy hír, csak tudjátok, hogy én egy hős leszek, mert egy pisszenés nélkül fogom tűrni az egészet. Legalábbis idiék ebben reménykednek. Na szóval a szuper hír, hogy előző héten találkoztam a gazdijelöltekkel. Nagyon jó volt minden. Rögtön örültem, puszilkodtam, ők is nagyon örültek nekem. Tehát semmi se állhatja utamat, hétvégén megyek a GAZDIkhoz. Költözöm. Nagyon izgulok.  

2017.04.25.

WRH Mollynak szuper hétvégéje volt. Vasárnap gazdihoz költözött. Sok boldog közös éveket nektek.

2021.11.17.

Tegnap kaptuk a szomorú hírt, hogy Wrh Molly is itt hagyott minket.Már Ő is fájdalmaktól mentesen vidáman szaladgál a többi mentett hegylakóval a szivárványhídon túl.Talán már a régi gazdijával is találkozott, kivel tíz hosszú évet töltött, mielőtt a WRH gondozásába került volna.Az új családja ekképp emlékszik vissza rá:„Molly egy hihetetlenül nyugodt és okos kutya volt. Azonnal beilleszkedett a családunkba. Azt gondolom, hogy boldog volt ebben a 4évben amit velünk töltött. Nagyon szerettük és borzasztóan fog hiányozni. ?Köszönjük nektek, hogy mellettünk lehetett.”Legyen neked könnyű a föld!