Vivi - R.I.P.

Vivi – R.I.P.

Sziasztok!  Kaposvárról családtól érkeztem. 8 éves ivaros szuka westie vagyok. Azért kellett eljönnöm tőlük, mert nem békéltem meg a kisbabájukkal, morogtam rá, nem voltam kedves vele.
Kutyákkal pórázon szintén nem vagyok kedves, de szabadon nem volt még gond. Azért a szocializációmat megkezdték, hogy ezen a téren is csak javulást tudjak mutatni.
Tehát nagy fába csaptam a fejszém ilyen idősebb fejjel, de soha nem késő újat tanulni, én azt hiszem megteszem amit tehetek.

2017.04.11.

Vivi a kéjenc 😀 Ma találkozója volt Timi dokinénivel. Alaposan megvizsgálták. A fülei nem túl szépek, az egyik picit vérömlenyes. Kiszedték a fülszőrét, alaposan kipucolták. Bízunk benne, hogy ennyi elég lesz, meggyógyul a fülecskéje gyorsan. Szocializációja alakul. Fokozatosan javul a helyzet kutyákkal, de azért van méghová fejlődnie.

2014.04.23.

Vivi vagyok. Alias miss Hannibal ? Egyesek azt mondanák barátkozunk a nagy barnával, én inkább azt gondolom, hogy levehetnék azt az izét a számról, megmutatnám a nagyúrnak, hogy ki a főnök a házban. Persze ilyet nem lehet, idi nem örül a morgolódásomnak, acsarkodásomnak. Szóval azt rebesgetik, hogy nagy meló van előttünk, hogy a maszkom nélkül is kutyák között lehessek. Persze idinek is próbálom mutogatni, hogy én vagyok a főnök, hagyjon engem a dolgaival, de ő makacsabb mint én. Tök durva, ilyennel még sose találkoztam. Szóval dolgozunk, hogy rendes szösz legyen belőlem

2017.05.09.

Vivi hétvégén az Akela Kutyiskolán járt. Egész jól viselkedett, kutyákkal már el van. Na persze nem rajong az ötletért, de egy területen el van velük 😀 . Emberekkel szemben még azért problémás a helyzet, ha valami olyat szeretnénk tőle, amit ő nem akar, akkor azt az ember tudomására hozza. Morog, csattogtat. Ezen azért van még mit dolgozni 🙂  

2017.05.12.

Timi dokinéninél jártam ultrahangon. Nagyon meleg volt az úton, így a kocsiban próbáltam elbújni a nap elől, erre egy bója volt a legalkalmasabb eszközöm 😀 Sajnos kiderült, hogy gennyes méhgyulladásom van, így SOSben meg kell műteni. Ma túl is leszek rajta. Kérlek szurkoljatok, hogy könnyen átvészeljem ezt az egészet.   05.13.: WRH Vivi szombat reggelije, egy kis infúzió. Tegnap sikeresen túl volt az ivartalanításon, ami a gennyes méhgyulladása miatt sos volt. Szerencsére minden rendben ment, de ma még szüksége van egy kis infúzióra, majd antibiotikumra és gyulladáscsökkentőre.
Nem győzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát!!  

2017.05.16.

Vivi köszöni szépen, nagyon jól van. Jön megy, tesz vesz intézkedik, fel se tűnik neki, hogy nemrég lett műtve. Szombaton volt utoljára infúzión, azóta szerencsére rendesen eszik, így nem kellett többet mennie.  

2017.05.23.

Ma Timi dokinéninél járt varratszedésen. Nem kedvelte a dolgot, de ami még rosszabb volt, az a fültisztítás. Ki kellett pucolni, mert kicsit be van gyulladva. Napi kétszer kell majd csepegtetni 10 napig.   Vivi gazdikeresését is megkezdjük. Hosszas viselkedésbeli tehabilitáción van túl, sok tapasztalt kutyásnak is feladta a leckét. Nem tudjuk hogyan kezelhették őt régen, de agressziója félelemmel társult. Most már működőképes, de leendő gazdájának minden tanácsot be kell majd tartania amit javaslunk és csakis szigorú utógondozással adjuk ki.,

2017.10.29.

de agressziója félelemmel társult. Most már működőképes, de leendő gazdájának minden tanácsot be kell majd tartania amit javaslunk és csakis szigorú utógondozással adjuk ki.,

2020.01.12.

Sajnos rossz hírt kaptunk ???WRH Vivien alias “Hana Lechter” ma átkelt a szivárványhídon… Daganatos hasnyálmirigy gyulladás a volt, az orvosok és a gazdik több, mint egy hónapja próbáltak rajta segíteni, de a feltáró műtéten derült ki, hogy már nincs tovább… Őszintén sajnáljuk és kitartás kívánunk a gazdiknak.Vivi, angyalként fuss boldogan odafenn a többiekkel.