Vivi

Vivi

Vivi 04.04-én érkezett a WRH gondozásába Kaposvárról családtól.

Vivi ideiglenes befogadásról bővebben itt olvashattok: http://wrh.hu/ideiglenes-befogadas/

Vivi a héten esik át az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson, bővebb információval utána tudunk szolgálni.
04.05.: Sziasztok, Vivi vagyok!
Tegnap érkeztem a WRH gondozásába egy családtól. 8 éves ivaros szuka westie vagyok. Azért kellett eljönnöm tőlük, mert nem békéltem meg a kisbabájukkal, morogtam rá, nem voltam kedves vele.
Kutyákkal pórázon szintén nem vagyok kedves, de szabadon nem volt még gond. Azért a szocializációmat megkezdték, hogy ezen a téren is csak javulást tudjak mutatni.
Tehát nagy fába csaptam a fejszém ilyen idősebb fejjel, de soha nem késő újat tanulni, én azt hiszem megteszem amit tehetek.

04.11.: WRH Vivi a kéjenc 😀
Ma találkozója volt Timi dokinénivel. Alaposan megvizsgálták. A fülei nem túl szépek, az egyik picit vérömlenyes. Kiszedték a fülszőrét, alaposan kipucolták. Bízunk benne, hogy ennyi elég lesz, meggyógyul a fülecskéje gyorsan.
Szocializációja alakul. Fokozatosan javul a helyzet kutyákkal, de azért van még hová fejlődnie.
05.09.: WRH Vivi hétvégén az Akela Kutyiskolán járt. Egész jól viselkedett, kutyákkal már el van. Na persze nem rajong az ötletért, de egy területen el van velük 😀 .
Emberekkel szemben még azért problémás a helyzet, ha valami olyat szeretnénk tőle, amit ő nem akar, akkor azt az ember tudomására hozza. Morog, csattogtat. Ezen azért van még mit dolgozni 🙂
05.12.: Sziasztok.
Tegnap Timi dokinéninél jártam ultrahangon. Nagyon meleg volt az úton, így a kocsiban próbáltam elbújni a nap elől, erre egy bója volt a legalkalmasabb eszközöm 😀
Sajnos kiderült, hogy gennyes méhgyulladásom van, így SOSben meg kell műteni. Ma túl is leszek rajta. Kérlek szurkoljatok, hogy könnyen átvészeljem ezt az egészet.
05.13.: WRH Vivi szombat reggelije, egy kis infúzió. Tegnap sikeresen túl volt az ivartalanításon, ami a gennyes méhgyulladása miatt sos volt. Szerencsére minden rendben ment, de ma még szüksége van egy kis infúzióra, majd antibiotikumra és gyulladáscsökkentőre.
Nem győzzük hangsúlyozni az ivartalanítás fontosságát!!
05.16.: WRH Vivi jelentés:
Vivi köszöni szépen, nagyon jól van. Jön megy, tesz vesz intézkedik, fel se tűnik neki, hogy nemrég lett műtve. Szombaton volt utoljára infúzión, azóta szerencsére rendesen eszik, így nem kellett többet mennie.
05.23.: WRH Vivi jelentés:
Ma Timi dokinéninél járt varratszedésen. Nem kedvelte a dolgot, de ami még rosszabb volt, az a fültisztítás. Ki kellett pucolni, mert kicsit be van gyulladva. Napi kétszer kell majd csepegtetni 10 napig.
Vivi gazdikeresését is megkezdjük. Hosszas viselkedésbeli tehabilitáción van túl, sok tapasztalt kutyásnak is feladta a leckét. Nem tudjuk hogyan kezelhették őt régen, de agressziója félelemmel társult. Most már működőképes, de leendő gazdájának minden tanácsot be kell majd tartania amit javaslunk és csakis szigorú utógondozással adjuk ki. Egyedüli kutyának, kertes házba keresünk neki helyet, cica-kisgyerek kizáró ok!
 
Jelentkezni a gazdi@wrh.hu e-mail címen lehet részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Vivi felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Vivi
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Adószám: 18520266-1-42