Happy -gazdis

Happy -gazdis

Happy 04.27-én érkezett a WRH gondozásába Gyálról, családtól költözés miatt.  Happy 9 éves ivaros kan westie. Át is esett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. Oltásai teljesen rendben vannak, szívféreg tesztje negatív. A jobb oldali heréje sajnos lágyékban van, így ivartalanítását igyekszünk minél hamarabb megejteni. Amúgy teljesen egészséges a nagyfiú.

2017.05.16.

Happy végtelenül kedves, aranyos, jófej mindennel és mindenkivel. Imádja az embereket, “bárkivel hazamenne”. Kutyákkal is teljesen jól kijön. Tehát Happy egy főnyeremény.  

2017.05.21

Happy a héten nem volt túl jól a kisszösz, hányt, elég sokat. Elvitték idiék orvoshoz, kapott gyógyszert, reméltük jobban lesz. Másnapra se lett jobban, újra visszavitték. Bent tartották megfigyelésen, hogy kiderüljön mi a bibi. Sajnos kiderült, hogy hasnyálmirigy gyulladása van. Az étvágya sem az igazi, igazából csak nyammog, és még a hányás se szűnt meg teljesen. De rajta vannak, hogy meggyógyuljon. Happy kéri szépen a szöszdrukkokat, hogy gyorsan ki tudjon lábalni ebből az egészből.  

2017.05.26.

Képzeljétek, úgy néz ki javuló tendenciát mutat az úrfi. Ha minden jól megy a napokban haza is mehet a kórházból.
Szurkoljatok, hogy mostmár aztán tényleg túl legyen ezen a gyulladásos dolgon.

2017.05.30.

Képzeljétek, tegnap éjszaka haza lettem engedve. Végre újra idiéknél aludhatok és nem kell állandóan orvosi megfigyelés alatt legyek.
Meggyógyultam. Bár azért szigorú diétára lettem fogva, ami azt jelenti, hogy nem ehetek semmi mást csak sertéshusit, hajdiniát és zöldségeket.
Na persze, mivel meggyógyultam, majd kicsattanok az erőtől. Egy hétig dokik közé zárva, képzelhetitek. Aktív vagyok, nem is kicsit. Tegnap már a macskát is meg akartam kergetni. Szóval szuperül vagyok. Köszönöm mindenkinek aki drukkolt, vagy egy kicsit is segített a tetemes állatorvosi költségeimben. Aki még nem tette, de szeretné ne fogja vissza magát, a WRH-sok mindent megtettek azért, hogy én meggyógyulhassak. Köszönjük szépen a Család utcai Állatorvosi Rendelőnek is, hogy segítettek meggyógyulnom.

2017.06.28.

Timi doki néninél járt kontrollon. Ugyan az UH-on minden rendben van, vett vért, hogy a hasnyálmirigyét ellenőrizzük. Annyira örült a találkozásnak, hogy kitaccsolt a rendelőben. :(((No de ez sajnos aggodalomra ad okot, hasmenéssel társul. Kapott gyógyszert és hízó és folyadèk kúrára lett fogva, mert vékony és ki is van száradva mert nem iszik eleget.Drukkoljatok, hogy minél előbb rendbe jöjjön!

2017.09.18.

Happy teljesen rendbejött, és gazdisodott! ?Sok boldogságot Nagyfiú!