Happy

Happy

Happy 04.27-én érkezett a WRH gondozásába Gyálról, családtól költözés miatt.

Happy 9 éves ivaros kan westie. Át is esett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. Oltásai teljesen rendben vannak, szívféreg tesztje negatív. A jobb oldali heréje sajnos lágyékban van, így ivartalanítását igyekszünk minél hamarabb megejteni. Amúgy teljesen egészséges a nagyfiú.

05.16.: WRH Happy jelentés:
Happy végtelenül kedves, aranyos, jófej mindennel és mindenkivel. Imádja az embereket, “bárkivel hazamenne”. Kutyákkal is teljesen jól kijön.
Tehát Happy egy főnyeremény.
05.21.: WRH Happy jelentés:
A héten nem volt túl jól a kisszösz, hányt, elég sokat. Elvitték idiék orvoshoz, kapott gyógyszert, reméltük jobban lesz. Másnapra se lett jobban, újra visszavitték. Bent tartották megfigyelésen, hogy kiderüljön mi a bibi. Sajnos kiderült, hogy hasnyálmirigy gyulladása van. Az étvágya sem az igazi, igazából csak nyammog, és még a hányás se szűnt meg teljesen. De rajta vannak, hogy meggyógyuljon.
Happy kéri szépen a szöszdrukkokat, hogy gyorsan ki tudjon lábalni ebből az egészből.
05.26.: WRH Happy jelentés:
Képzeljétek, úgy néz ki javuló tendenciát mutat az úrfi. Ha minden jól megy a napokban haza is mehet a kórházból.
Szurkoljatok, hogy mostmár aztán tényleg túl legyen ezen a gyulladásos dolgon.
WRH Happy 1 hetes orvosi megfigyelése, hasnyálmirigy gyulladásának kezelése nem olcsó dolog. Aki egy kicsivel is, de hozzá tudna járulni a szösz költségeihez, azt megköszönnénk.05.30.: Sziasztok!
Képzeljétek, tegnap éjszaka haza lettem engedve. Végre újra idiéknél aludhatok és nem kell állandóan orvosi megfigyelés alatt legyek.
Meggyógyultam. Bár azért szigorú diétára lettem fogva, ami azt jelenti, hogy nem ehetek semmi mást csak sertéshusit, hajdiniát és zöldségeket.
Na persze, mivel meggyógyultam, majd kicsattanok az erőtől. Egy hétig dokik közé zárva, képzelhetitek. Aktív vagyok, nem is kicsit. Tegnap már a macskát is meg akartam kergetni. Szóval szuperül vagyok. Köszönöm mindenkinek aki drukkolt, vagy egy kicsit is segített a tetemes állatorvosi költségeimben. Aki még nem tette, de szeretné ne fogja vissza magát, a WRH-sok mindent megtettek azért, hogy én meggyógyulhassak. Köszönjük szépen a Család utcai Állatorvosi Rendelőnek is, hogy segítettek meggyógyulnom.

Happy ivartalanítás után gazdit keres majd. Gazdinak jelentkezni a gazdi@wrh.hu e-mail címen lehet részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Happy felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Happy
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42