Mary 2 -gazdis

Mary 2 -gazdis

Mary 04.29-én érkezett a WRH gondozásába Székesfehérvárról. 7 éves ivaros szuka westie. Át is esett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. A bőre nem tökéletes, ezért antibiotikumot kap rá. A csípőjével nem minden kerek. Műtét vár rá. Szívféreg tesztje negatív.

2017.05.04.

Mary ma esik át a csìpőműtétjén az Állatorvosi Egyetemen. Kéri szépen a szöszdrukkokat, hogy minden rendben menjen 🙂 05.21.: WRH Mary jelentés: Köszöni szépen, nagyon jól van. Már a varratszedésen is túl van, minden rendben ment szerencsére. Hisztis, akaratos nagylány. A kajáját bevédi iditesótól és annak se örül, ha ő fekszik valahol és iditesó is odamegy. Még bőven szocializációra szorul, de idianyuja rajta van a dolgokon. Igazi jelző kutya, ugat mindenre amire lehet, vagy nem lehet. Ő jelzi, hogy itt bizony kutya van, tudja meg mindenki.

2017.05.21.

Köszöni szépen, nagyon jól van ? . Már a varratszedésen is túl van, minden rendben ment szerencsére. Hisztis, akaratos nagylány. A kajáját bevédi iditesótól és annak se örül, ha ő fekszik valahol és iditesó is odamegy. Még bőven szocializációra szorul, de idianyuja rajta van a dolgokon ?Igazi jelző kutya, ugat mindenre amire lehet, vagy nem lehet ? . Ő jelzi, hogy itt bizony kutya van, tudja meg mindenki.

2017.08.01.

WRH Mary àtesett az ivartalanìtàson ès a hàtàròl is leszedtèk a göböket. Gyors gyògyulàst kìvànunk neki. ?

2017.09.13.

WRH Mary gazdis képével még tartoztunk nektek. Nagyon sok boldogságot kívánunk az új családodban kicsilán! ❤