Pumukli

Pumukli

Pumukli 05.01-én érkezett a WRH gondozásába a Nagykátai Ebrendészeti Telepről.

Pumukli félős, szocializálatlan westie keverék. Sajnos eddig nem lehetett jó tapasztalata az emberekkel, fél mindentől és mindenkitől. Megfigyelére egyelőre panzióban helyeztük el.

05.13.: WRH Pumukli ma ideiglenes befogadóhoz tudott költözni. A héten átesett az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson. Szerencsére egészséges, kapott chipet és oltást is. Van egy pici dudor a két lapockája között, azt egyelőre megfigyelni kell csak.
 
05.16.: WRH Pumukli, avagy hosszúláb kisasszony kéri szépen a szöszdrukkokat, ma megy Timi dokinénihez. Úgy néz ki álvemhes 🙁 . Délután túl lesz az ultrahangon, utána meglátjuk hogyan tovább.
05.21.: Sziasztok, Pumukli vagyok, de idiék Mukinak hívnak, amire már szépen figyelek is. A Westie fajtamentés mentett meg, de mint látjátok westiet csak nyomokban tartalmazok. Nagyon köszönöm nekik, hogy megesett a szívük rajtam, pedig csak egy rettegő fehér szőrkupacot láttak a gyepin. A bundám annyira össze volt filcesedve, hogy kifésülni nem lehetett, csak géppel levágni, no akkor derült ki a turpisság. Nem vagyok westie. DE! Cuki vagyok, nagyon kedves és idiéknél töltött egy hét alatt már annyira felbátorodtam, hogy néha csóválok is. Nagyon szeretek közel lenni idiékhez, szeretem, ha simogatnak és az nagyon szuper mikor enni adnak. Idimami szerint elég lenne a reggeli és a vacsora, de idinagyi szerencsére úgy gondolja, hogy meg kell ismerkednem sokféle étellel, így napközben kapok répát, almát, banánt, sajtot, májkrémes kenyérfalatkát és még sorolhatnám. Már megtanultam, hogy mikor idiék hazajönnek délután nagyon örülök nekik. Iditesók tanítanának még sokmindenre, de az első pár napban kicsit rosszul viselkedtem velük, így most nagy ívben kerülnek. Jól van na, hát mindegyik nagyobb mint én és nagyon féltem, így azt gondoltam ha először morgok és támadok akkor majd jobb lesz. Nem lett, mert idimami ezt nem szereti, így mindig rám szólt, hogy nem szabad. De mivel iditesók soha nem szóltak vissza, csak arrébb mentek, nagyon felbátorodtam. Gondoltam, hogy a westie iditesómnál is bepróbálkozok, de rájöttem nem kellett volna. 15 éves, süket, vak és egy csomó betegsége van, de olyat kaptam tőle az első morgásom után, hogy azóta békén hagyom az öreglányt.
Idimami azt mondja, hogy drukkoljatok nekem, jövő héten megyek ivartalanításra, mert méhgyulladásom van, mellé pedig még álvemhes is vagyok, szóval idiék folyamatosan gyógyszereket tuszkolnak le a torkomon. Remélem hamar túlleszek rajta, de azért szurkoljatok.
Aztán majd gazdit szeretnék keresni, olyan akit nem csak a külső varázsol el – bár hozzáteszem, hogy szép vagyok, mégha nem is westie.

05.23.: WRH Pumukli sikeresen túl van az ivartalanításon és a fogkőleszedésen. Köszöni szépen a szöszdrukkokat.

Pumukli GAZDIT KERES! Jelentkezni a gazdi@wrh.hu e-mail címen lehet részletes bemutatkozó levéllel.

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Pumukli felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Pumukli
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42