Dorka 2 - R.I.P.

Dorka 2 – R.I.P.

Dorka 05.20-án érkezett a WRH gondozásába Nagykőrösről. Szaporítós háttérrel rendelkező ivaros szuka kutya, gyengén lát, így nála is konzultálunk egy szemész orvossal.

2017.05.26.

9 év körüli ivaros szuka kutya. Gyengén lát, ezt hétfőn megmutatjuk egy szemész dokinak is. Kapott veszettség elleni szurit is. Szívféreg tesztje negatív.
Szerencsére ideiglenes befogadóhoz is tudott költözni, így lelki rehabilitációját is megkezdtük. A szobatisztaság még nem tökéletes, dolgozni kell rajta.

2017.06.01.

Dorka is szemészeti vizsgálaton járt a Lehel kórházban. Sajnos neki vele született rendellenességei vannak. Kisebb méretűek a szemgolyói, a szemtengelye befelé és lefelé is van fordulva :(. Jobb oldalon a harmadik szemhéja ráhúzódik a szem harmadára. Sajnos a látása nem javítható, de szinten tartható remélhetőleg. Mindkét szemét napi egyszer voltaren szemcseppel kell kezelni és napi kétszer-háromszor Corneregel géllel.

2017.07.01.

Dorka a héten Timi doki néninél járt kontrollon. Sajnos petefészekciszta gyanúja merül fel, de mivel éppen tüzel így várni kell az ivartalanítással. Kapott antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt. Kutyakozmetikában is járt. ?

2017.08.13.

WRH Dorka a héten esett át az ivartalanításon. Gyors gyógyulást kívánunk neki ❤

2017.10.13.

Dorkánknak péntek 13-a gazdit hozott! ?Nagyon sok boldogságot kívánunk kics lány!!