Whitey - R.I.P.

Whitey – R.I.P.

Whitey 05.26-án érkezett a WRH gondozásába Győrből, családtól.

Whitey 8 éves ivaros szuka kutya. A héten esik át az elsődleges állatorvosi kivizsgáláson, bővebb információval utána tudunk szolgálni. Sajnos a szeme neki se túl szép, így egy szemész orvoshoz is elviszük. Whitey kutyákkal teljesen jól kijön, szobatiszta.

2018.06.07.

WRH Whitey a plüss malac. Szegény kicsit dundi, így fogyókúrára lett kárhoztatva. Találkozott már Timi dokinénivel, szerencsére egészséges. Szívféreg tesztje is negatív. Pénteken megy a szemész dokihoz, erről bővebb információval utána tudunk szolgálni. Szurkoljatok, hogy csupa jó híreket kapjunk.

2017.06.09.

WRH Whitey is járt ma a szemészeten. Azért csúnya a szeme, mert KCS szemszárazsága van. A korához képest reális az állapota, kezelését megkezdjük és két hét múlva kontrollra kell mennie.

2017.09.13.

Immár WRH Whitey is gazdis hegylakó! ❤ Most már örökké szeretni fogják és vigyáznak rá!❤ Sok boldogságot!

2024.04.18.

Kedves WRH csapat. Sajnos ma el kellett engednem Wrh Whitey-t. Egy igazi hős volt, annyi mindenen keresztül mentünk, kétszer hoztam vissza a nulláról, de most láttam rajta hogy elfáradt, a veséje feladta. 😭 Hálásan köszönöm Nektek őt, 7 csodálatos év jutott nekünk együtt ❤️ Wrh Domi és Maya boxer hiányolni fogja nagyon a falkából. 😞 Most már együtt bandázik fenn a többi kis mentettel, az angyalok vigyáznak rájuk 🖤🪽