Bogyó – R.I.P.

A mai napunk is meglepetéssel volt teli. Értesítést kaptunk, hogy el kellene hoznunk két senior manót sos (az okok teljesen reálisak és szomorúak, magunk is meghatódtunk). Bogyó és Peni 2004-es évjáratok és nincsenek túl jó állapotban. Bogyó (ivaros kan) már átesett kétoldali teljes hallójárat írtáson, enyhén allergiás, a szemei gyanúsak, de aktivabb és kommunikatívabb. A heréi aggodalomra adnak okot! Peni (Penelopé, szuka) sokkal lomhább, elveszett 🙁 a szemei nem jók, így inkább követi Bogyót. A hátán allergiára utaló nyomok, légzése nagyon nehéz, szörcsög. Mindketten àpolatlanok. 

2017.06.14.

A senior manók tegnap este Timi doki néninél jártak, aki alaposan megvizsgálta őket. Bogyónak ÓRIÁSI kétoldali heredaganata van (áttét nem látható), Timi doki néni még sosem átott ekkorát… a műtétre SOS sort kell keríteni, mert ebben az állapotában nem maradhat. Csütörtökre sikerült időpontot intézni. Reméljük, hogy nem viseli meg nagyon a szervezetét az altatás. KCS szemszárazsága van sajnos, ennek kezelését megkezdtük.Peni állapota aggasztóbb, mert sajnos elég súlyos tüdőfibrózisa van. Kap vízhajtót, hogy javuljon egy kicsit és fogyókúrára lett fogva, mert a túlsúly is csak ront az állapotán. Várjuk, hogy a gyógyszertől jobban legyen, de ez az állapot sajnos nem fordítható vissza (ugyanis elhalt tüdőszövetekről beszélünk). Az ő szeme is KSC-es, kezelni fogjuk természetesen. A fogai katasztrófális állapotban vannak, de bódítani sosem lehet ilyen tüdővel sajnos. ? A hírekkel csütörtök este jelentkezünk legközelebb.

2017.06.15.

Senior-Bogyó sikeresen átesett az ivartalanításon. Minden rendben volt, habár nem örül, hogy elvesztette a “drágaságait”. ❤ Jobbulást kívánunk neki!

2017.06.18.

Bogyó nagyon jól van, teljesen mintha kicserélrék volna. Csóvál, boldog, szaladgál, hisztizik ha nem vele van foglalkozva. (a képen a nyugalmi állapotot demonstrálja)

2017.07.01.

Bogyó óriási heredaganata miatt azonnal átesett az ivartalanításon és sikeresen felépült. Aktívabb és jobb a kedve is. Enyhe szemszárazsága van, napi kezelést igényel. Szukákkal jól kijön, kanokkal szoktatható, de a gyerekekhez nincsen türelme sajnos. Olyan gazdit keresünk számára, aki lehetőleg kertes házban lakik és nyugdíjas éveire hagyja őt nyugodtan bóklászni.

2017.08.13.

Az utóbbi idők egyik legjobb hírével érkezünk nektek. ? WRH Bogyó GAZDIS!!!Igen, esélyt kapott arra, hogy utolsó éveit boldog családi környezetben, felhőtlen szeretetben töltse. Jó egészséget kívánunk neki és köszönjük a gazdinak a bizalmat!

2019.04.24.

Szomorú hírrel érkezünk ???Drága WRH Bogyó ma délután átkelt a szivárványhídon. Csodálatos, hogy idős kora ellenére szerető családra lelt és majdnem 2 évig boldogságban, szeretetben élhetett. Most pedig újra korábbi gazdijával van együtt odafent. ❤️Nyugodj békében Bogyó