Peni

Peni

2017.06.10.

A mai napunk is meglepetéssel volt teli. Értesítést kaptunk, hogy el kellene hoznunk két senior manót sos (az okok teljesen reálisak és szomorúak, magunk is meghatódtunk). Bogyó és Peni 2004-es évjáratok és nincsenek túl jó állapotban. Bogyó (ivaros kan) már átesett kétoldali teljes hallójárat írtáson, enyhén allergiás, a szemei gyanúsak, de aktivabb és kommunikatívabb. A heréi aggodalomra adnak okot! Peni (Penelopé, szuka) sokkal lomhább, elveszett 🙁 a szemei nem jók, így inkább követi Bogyót. A hátán allergiára utaló nyomok, légzése nagyon nehéz, szörcsög. Mindketten àpolatlanok, de ezen máris segítenek.
Köszönjük a Mimóza Kutyakozmetika és Napközinek, hogy azonnal vàllalta őket! <3 <3 <3
Állatorvosi vizsgálatra megpróbáljuk eljuttatni őket a jövő hét folyamán.

Bogyó óriási heredaganata miatt azonnal átesett az ivartalanításon és sikeresen felépült. Aktívabb és jobb a kedve is. Enyhe szemszárazsága van, napi kezelést igényel. Szukákkal jól kijön, kanokkal szoktatható, de a gyerekekhez nincsen türelme sajnos. Olyan gazdit keresünk számára, aki lehetőleg kertes házban lakik és nyugdíjas éveire hagyja őt nyugodtan bóklászni.

Peni sajnos tüdőfibrózisban szenved, nehezen lélegzik, ezért vízhajtó szedését írták neki elő. Szerencsére jól reagál és javul az állapota. KCS szemszárazsága van és a fogai szörnyű állapotban vannak, de a tüdeje miatt nem bódítható, így azzal nem tudunk mit kezdeni. Mivel ivartalan így bármikor gazdihoz költözhet, reméljük valakinek a szíve megesik rajta is.

2017.07.05.

Szomorú hírrel érkezünk….
Drága senior Peninket ma el kellett engednünk… sajnos az állapota annyira leromlott, hogy már megváltás volt ez számára. Ma átsegítettük őt a szivárványhídon és engedtük, hogy szerető gazdijával lehessen akinek elvesztése nagyon megviselte. :(((
Sajnáljuk, hogy ennyit tudtunk érte tenni, de boldog 13 évet élt.
Nagyon köszönjük ideiglenes angyalainak, hogy szeretettel gondoskodtak róla utolsó heteiben. 
Isten veled drága Peni!