Kriszti (2) - gazdis

Kriszti (2) – gazdis

Kriszti, a kis kajlafülű Westiemanó július 3-án érkezett a WRH fedélzetére Hódmezővásárhelyről, altatás elől menekült meg. 2 év körülire becsült ivaros szuka, aki sajnos allergiás tüneteket mutat és enyhe KSC szemszárazsága is van. Kapott oltást, chipet és féreghajtása is megtörtént. Ezen felül a szemlencséje homályos így szemészeri vizsgálatra is bejelentettük.

2017.07.12.

Sajnos mindkét szemén szürkehályog van és a bal szemén egy régebbi sérüléséből származó kráter, de az nem jelet problémát már. A jobb szemén a hályog már olyan stádiumban van, hogy azon már nem lehet segíteni, szóval erre a szemére már nem lát.A bal szem még úgy néz ki műthető, DE előbb ehhez speciális vizsgálatokat is el kell végeztetni. Ha ezek rendben vannak mehet a műtét.

2017.07.19.

Kriszti Timi doki néninél járt, mert a szemészeti műtét előtt pár vizsgálatot kértek.Vettünk vért, ennek eredménye szerencsére jó. Ezen felül készült egy hasi UH, ami alapján sajnos kiderült, hogy egy kis sérve van. Így az ivartalanítására fogunk mielőbb sort keríteni, közben elvégezzük a speciális szemészeti vizsgálatot, hogy egyáltalán műthető-e a jobbik szeme.

2017.08.02.

WRH Kriszti tegnap volt a szemtengely vizsgàlaton, ennek eredmènyère mèg vàrni kell. Ma esett àt az ivartalanìtàson a Minivet Àllatorvosi Rendelőben, szerencsère mindent rendben ment, gyors gyògyulàst kìvànunk neki!

2018.01.23.

Kriszti első szemműtétje csütörtökön esedékes a Klapka Állategészségügyi központban.Drukkoljatok, hogy minden a legjobban menjen, komplikáció nélkül és szövődménymentesen. A műtét kockázatos, de szeretnénk megadni Krisztinek a lehetőséget a teljes életre

2018.01.27.

Krisztike szemműtètje sajnos csak rèszlegesen volt sikeres. A doktornő eltàvolìtotta a hàlyogot, azonban olyan règòta volt sèrült a szeme hogy a lencsèt nem sikerült behelyezni. A làtàsa ìgy is javult termèszetesen, messzire jòl làt majd. Utòkezelèse sok cseppel folyamatban. Kedvileg jòl van

2018.06.19.

Krisztike egy éve a gondzásunkban!!!Hihetetlen, hogy nem szeret bele senki ebbe a csupaszív, vidám kislányba. Lehet, hogy nem lát jól, de ő így tökéletes!

2018.10.28.

Hihetetlen, hogy senkinek nem akad meg a szeme ezen a kis csodalényen. Lehet, hogy nem tökéletes a látása, de ez semmiben nem korlátozza. Szeretne végre egy saját kanapét, saját simogató gazdikezeket!

2019.05.03.

Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a legrégebbi gazdikeresőnk már nem keres???Ugyanis WRH Krisztike megtalálta az igazit!!!WRH Skippy szösztesója lett és igazán boldog családba költözhetett. Köszönjük ideiglenes befogadóinak a türelmet, energiát, amit bele fektettek, Krisztike nem volt egyszerű eset. Nagyon sok boldogságot kívánunk!

2019.07.02.

Krippy ❤️ avagy ex-antiszoc Skippy és rekorder rehabos Krisztike ❤️ olyan jó látni, hogy két kvázi esélytelennek valaki lehetőséget adott és a legjobbat hozta ki belőlük! Na ez az igazi önzetlenség ? lehet utánozni seniorokkal, betegekkel, viselkedés problémásokkal. Csak akarni kell…