Sziszi - R.I.P.

Sziszi – R.I.P.

Sziszi egy 9 éves, ivaros szuka kutyus, akiről családja lemondott költözés miatt.  Alleriga miatt a szőre nagyon ritkás, enyhe gombás felülfertőződése is van. Azonnal Trovet LRD-re váltottunk és kétféle samponnal kell fürdetni majd. Füle is gyulladt emiatt, azt is kezeljük. Ivaros és sajnos emlődaganata is van, így ivartalanítására mielőbb sort kerítünk.  A szeme sem tökéletes, enyhe KCS szemszárazsága van. A szivféregteszteje negatív.

2017.11.24.

WRH Sziszi tegnap esett át az ivartalanításon, idi tesója Lizi is szolidarított vele.

2017.12.09.

Sziszi vagyok, 9 év körüli gazdikereső, immár ivartalan westie hölgy.Az a helyzet, hogy gazdit keresek. Mindenkivel jól kijövök, a gyerekeket is szeretem. Allergiás vagyok, de a Trovet LRD tápjával és Apoquel rendszeres szedésével tünetmentes vagyok.

2018.01.03.

Estére is hozunk nektek egy csodás hírt! WRH Sziszi is gazdira talált! ❤ Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

2022.11.22.

Sajnos Sziszi is itthagyott minket. 🙁 A gazdi szavaival búcsúzunk:”Wrh Sziszi Hajnalban itt hagyott minket 😞 az űr hatalmas 🖤Ég veled gyönyörűm🖤💔🤍Szeretnék az egyik kedvenc képemmel búcsúzni Tőled!Köszönjük Neked ezt a csodás 5 évet! 2017 végén láttam meg egy képet a Westie mentők oldalán…és tudtam, Te ránk vársz ❤️ Beléd zúgtam, ott és akkor! Győzködtem Apukádat, hozzunk el, nehezen ,de kötélnek állt 2018 január 3-án beköltöztél az otthonunkba és a szívünkbe, örökre 😍 és én újra boldog “anyuka” lehettem! Betöltöttél egy űrt, a kedveségeddel, mindenkit levettél a lábáról 🥰Rengeteget nevettünk és mindig mellettem voltál ha bántott valami! Mindig ugattad a tv-ben az állatokat, néha ránk hozva a frászt 😅Vagy mikor a Nagyinál voltunk és 2 hónap után nem White, hanem Dark terrier lettél, mert élvezed a hempergést a homokban! Emlékezz mit ígértem neked❤️ “Innen már sehova nem fogsz menni, csak egyetlen helyre, a szivárvány hídon túlra ❤️“Eljött a nap, mikor el kell engedjem a mancsod🥺😞Azt az űrt, amit Te itt hagysz most…nem tudom be tudja e tölteni valaha bárki is 🖤Szeretlek drága kiskutyám❤️ Ég Veled 🖤🤍