Tic - gazdis

Tic – gazdis

Bemutatjuk nektek legújabb törpe mentvényeinket, a TIC-TAC párost.

2017.07.13. A kis manók szaporítótól kerültek hozzánk, 9 hetesek, mindketten kis kanocskák. Sajnos látássérültek, Volthoz és Kalózhoz hasonlóan, de szerintünk az ő hallásuk sem tökéletes. Egyelőre korai megmondani, megfigyelés alatt vannak. Mindketten véres hasmenéssel küzdenek, így ma megyünk is az állatorvoshoz. Egyébiránt jó állapotban vannak, tiszták, szocializáltak és elevenek (hisztisek is). Hírekkel érkezünk majd róluk bővebben, egyelőre drukkoljatok nekik, hogy ne legyen komoly a pocak-probléma.

2017.07.14.

Szerencsére a parvó és a giardia teszt is negatív lett, így kapnak bélflóra regenerálót és Endia pasztát. Mellé persze jó minőségű tápocskát áztatva.

2017.07.17.

Tic ma szemészeten járt. Mikroszemei vannak, tehát a kutyus méretéhez képest kisebbek a szemgolyói. A szemtengelye kifele és lefelé néz. A bal szemén emiatt korlátozottan lát, de ez a látás fent fog maradni. A jobb szem a problémásabb, sajnos ezen  vele szültetett rendellenesség is látható és a látását idővel teljesen el fogja veszíteni. Nem műthető. A könnytermelése kicsit alacsonyabb. Kontroll 6 hónap múlva javasol

2017.09.30.

Kicsi Tic ma gazdikhoz költözött, bevette a birodalmàt ès azonnal kinevezte magàènak a babzsàkfotelt. Sok boldogsàgot kìvànunk kislegèny! Legyèl mindig ilyen belevalò macsò! ♡♡♡

2018.03.02.

Sziasztok! Jòl hallottam, hogy hiànyoltatok???Szeretnèm eloszlatni rajongòim fèlelmèt, jòl vagyok, èlek, virulok, lakberendezèsi tehetsègem is egyre csak fejlődik. Legutòbb egy mìves ajtòfèlfàt kèszìtettem, anyucièk nagyooon büszkèk voltak ràm. (Làsd a kèpet.)A havat egyszerűen imàdom, teljesen megőrülök benne! Olyan jò làtni, hogy sok màs hegylakò tàrsam is ìgy van ezzel. ?Mindenesetre jò hètvègèt kìvànok nektek skacok! Kaposvàriak meg reszkessetek, van mèg kuràzsi a vagànykodàshoz! ???WRH Tic puszipacsil mindenkit!