Tango - gazdis

Tango – gazdis

Tango és Cash Kecskemétről érkeztek, szintén egy szaporító áldozatai. Látássérültek, májusi születésű kanocskák. Elég bizonytalanok, sejthetően nem látnak sokat, de ezt majd az augusztus 14-i szemészeti vizsgálaton kiderítjük.
Addig is elkezdtük az oltási programjukat, féreghajtót és chipet is kaptak. Élvezik a csepp utcai óvódát és Tic/Tac társaságát.

2017.08.17.

Tango és Cash szem-helyzetjelentés:
Hétfőn ők is jártak Judit doki néninél, aki alaposa megvizsgálta a kis gombszemeiket.
Mindkettejüknek microszemeik vannak és a szemtengelyek lefelé néznek. Jelenleg árnyakat látnak csak, de ez a későbbiekben rosszabodni fog.
Cashnek nagyon alacsony a könnytermelése, így azt elkezdtük Elideles szemcseppel kezelni – de ezt egész életében használnia kell majd előre láthatólag. Tangonak is alacsony, de neki elég Corneregellel vagy Vidisiccel naponta csepegtetni majd. Mindkettejüknek rendszeres kontroll javasolt (Cashnek eleinte sűrűbben).

2017.09.05.

Tango szemèszeti kontrollon jàrt tegnap este. Sajnos a könnycsatornák nem vezetik el a könnyét – de a könnytermelése beindult és normál értéket mutat a csepegtetésnek hála amit folytatni kell. 1 honap múlva kontroll, de Judit doki néni azt mondta, hogy ez nem akkora gond – max a szeme lesz mindig folyós, amit törölgetni kell. Amúgy minden ok, nagy a szerelem az új családban és irtó jól viselkedik. ?

2017.09.16.

Tangó gazdis!