Zina - gazdis

Zina – gazdis

Zina és Aisha üdv a fedélzeten!

Július 30-án értesültünk róla, hogy egy állattartónál lefoglalásra került sok kutya és egyéb állat, közöttük két Westie. Az akkori segítség felajánlásunkat elutasították, ugyanis két állatvédő szervezet elhelyezte a kutyákat.
Időközben a Kormányhivatal részéről megszületett a lefoglalt állatok végleges elkobzásáról szóló határozat. A két intézkedés között eltelt időben felmerült a gyanú, hogy az akkor a helyszínen megjelent két állatvédő szervezet összejátszik az eredeti gazdával, ezért az eljáró hatóság – elkerülendő, hogy a kizsákmányolt állatok esetleg oda visszakerülhessenek -, a kobzási határozatban a WRH-t jelölte ki arra, hogy a kutyák sorsát véglegesen rendezze.
Köszönjük mindenkinek a közreműködést, akik felderítették az ügyet és segítettek, hogy a két hegylakó hozzánk kerüljön. A fuvarosoknak külön köszönet, hogy feljuttaták őket Budapestre.
Hírekkel később szolgálunk. Mind a két lány panzióban lett elhelyezve, elsődleges állatorvosi vizsgálaton Aisha már át is esett.

Zina 2010-ben született, sajnos elég nagy lépdaganatot diagnosztizált nála Timi doki néni. Így mielőbb műteni kell, amire még augusztus folyamán sort kerítünk. Áttét szerencsére nincsen más szerven. A húgyhólyagjában kristályok vannak, így vizelet mintát vettünk és elküldtük a laborba. Vért is vettünk, amiből szívféregteszt is készült, ez negatív lett.

2017.09.13.

Sziasztok, Zina vagyok. Főidimami engedélyezte, hogy gazdit keressek magamnak, szóval helló mindenki, szabad a pálya Voltam Timi doki néninél varratszedésen, szépen begyógyult a sebem, mert ügyes vagyok és nem piszkáltam. Nem is volt időm ilyenre, mert idiéknél lakásfelújítás van és állandóan mentem a mesterek után kaját kunyerálni. A vízszerelőt és a festőket nagyon szeretem, ők mindig finomakat reggeliztek, ebédeltek, a kőművest nem láttam enni és ráadásul állandóan elküldött, mert útban voltam neki. Szóval ha ő jött már nem is mentem oda hozzá. Pukkadjon meg. Visszatérve a gazdi keresésre. Szeretnék saját családot. Idiéknél jól érzem magam, de idimami szerint nem vagyok negyedik kutyának való. Iditesókat állandóan félrelököm – pedig labradorok -, hogy csak velem foglalkozzon, csak engem simogasson. Max. egy tesót szeretnék, mert az embereknek két keze van, így egy biztos az enyém lehet. Szeretek kanapén, fotelben aludni, elvagyok egy kényelmes kutyaágyban is, a lényeg hogy közel lehessek hozzád. Na jó, azért legyen kanapéd és engedj is fel rá! Idiéknél túllendültünk a kezdeti „hova szabad pisilni és hova nem” problémán is. Nem nézték jó szemmel, ha a nappali közepére pisiltem, úgyhogy hamar megtanultam, hogy ki kell mennem a kertbe. Szeretek a lakásban lenni, kertben csak akkor, ha idiék is ott vannak. Szombaton idimami elvitt a Westiválra. Te jó ég mennyi westi volt ott! Én az elején kicsit bepánikoltam, úgyhogy idimami elvitt egy csendes zúgba, ölbe vett és simogatott, így hamar megnyugodtam. Utána már boldogan járkáltam, simiztettem magam, puszikat osztogattam, szóval cukiskodtam. Nagyon elfáradtam, még vasárnap délelőtt is teljes kómában aludtam, de hétfőn reggel már újult erővel üldöztem a festőket.Gazdijelöltek írjatok nekem levelet!Puszi Zina

2017.11.17.

Zinánk gazdihoz költözött! Nagyon sok boldogságot kívánunk!! ❤