Zina

Zina

Zina és Aisha üdv a fedélzeten!

Július 30-án értesültünk róla, hogy egy állattartónál lefoglalásra került sok kutya és egyéb állat, közöttük két Westie. Az akkori segítség felajánlásunkat elutasították, ugyanis két állatvédő szervezet elhelyezte a kutyákat.
Időközben a Kormányhivatal részéről megszületett a lefoglalt állatok végleges elkobzásáról szóló határozat. A két intézkedés között eltelt időben felmerült a gyanú, hogy az akkor a helyszínen megjelent két állatvédő szervezet összejátszik az eredeti gazdával, ezért az eljáró hatóság – elkerülendő, hogy a kizsákmányolt állatok esetleg oda visszakerülhessenek -, a kobzási határozatban a WRH-t jelölte ki arra, hogy a kutyák sorsát véglegesen rendezze.
Köszönjük mindenkinek a közreműködést, akik felderítették az ügyet és segítettek, hogy a két hegylakó hozzánk kerüljön. A fuvarosoknak külön köszönet, hogy feljuttaták őket Budapestre.
Hírekkel később szolgálunk. Mind a két lány panzióban lett elhelyezve, elsődleges állatorvosi vizsgálaton Aisha már át is esett.

Zina 2010-ben született, sajnos elég nagy lépdaganatot diagnosztizált nála Timi doki néni. Így mielőbb műteni kell, amire még augusztus folyamán sort kerítünk. Áttét szerencsére nincsen más szerven. A húgyhólyagjában kristályok vannak, így vizelet mintát vettünk és elküldtük a laborba. Vért is vettünk, amiből szívféregteszt is készült, ez negatív lett.

Kérjük akinek módjában áll segítsen a költségeik fedezésében, hiszen ismét hegylakó dömping van nálunk és ma is érkezik egy újonc:

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Zina és Aisha felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Zina és Aisha
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42