Jolanda - gazdis

Jolanda – gazdis

Jolanda egy 8 éves, ivaros szuka kutyus, aki családi szaporítás áldozata. Gennyes méhgyulladás gyanúja van neki is, így az ivartalanításon átesik máris az Apró Mancs Állatorvosi rendelőben.  A füle gyulladt, ezt is kezeljük.

2017.08.28.

Jolanda sikeresen étesett ma az ivartalanításon az Apró Mancs Állatorvosi Rendelőben. Gyors gyógyulást kívánunk neki!Egyelőre még vakarózik, holott Trovet tápot kap és a füle is gyulladtak, de szépen lassan mindent rendbe teszünk, hogy utána gazdára lelhessen. ?

2017.09.21.

Jolanda 8 éves, ivartalanított, szobatiszta szuka kutyus. Családi szaporítás áldozata. Rehabilitációja befejeződött így Ő is gazdikereső már.Kedves, nyugodt, megfontolt, inkább visszahúzódó hölgy. Imádja az ember közelségét a sok simogatást. Kutyákkal, cicákkal, nyuszival jó a viszonya. Autóban szépen utazik. Nyugodtan fogad minden új dolgot.Pórázhoz még szoktatjuk, de nélküle szépen, szófogadóan követi a gazdit. Nagy sétákat nem igényel, viszonylag hamar elfárad.Ideális társa lenne egy nyugodt, kevésbé sportos családnak.

2017.10.09.

Kezdjük a hetet egy remek hírrel. ?Joland a hétvégén gazdihoz költözött. Sok boldogságot kívánunk! ❤