Walkie - gazdis

Walkie – gazdis

Walkie egy 6 éves szuka kutyus, akit a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány​ adott át a gondozásunkba.
Szörnyű állapotban, kukacos fülekkel és tele bolhákkal került hozzájuk, kezelését azonnal meg is kezdték.

Timi doki néni is alaposan megvizsgálta, sajnos az UH alapján a méhén egy óriási daganat van és a petefészkei is cisztásak. Az ivartalanítását a héten el is végeztetjük, mert ez a legfontosabb. A popóján is van egy csomó, ezt is eltávolítják majd.

A jobb füle teljesen sebes, gyulladt, gennyes. A tövénél van egy ödémás duzzanat – de igazából annyira heges, hogy egyelőre nem tudni mi az.

Kapott antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt.

Érkezünk majd a további hírekkel, de nagy szükségünk van a támogatásotokra!

2018.02.20.

Sziasztok szöszök! WRH Walkie üdvözöl benneteket. Lassan 6 hónapja hogy beköltöztem ideiglenes családomhoz. Idi gazdim mellett kaptam egy idi tesót is, Incit. Elég magának való kislány, igaz én sem vagyok egy ugrálós, játékos fajta. Néha ha mellé szeretnék bújni odébb megy, nem értem én nem akarom bántani. Idi anyum mellett viszont mindig kapok egy “kis” pocak, buksi simogatást. Azt nagyon szeretem. Ez alatt az idő alatt nagyon sok minden történt velem, mivel elég problémás mentettje vagyok a WRH-nak. Képzeljétek a két fülemet összesen 3-szor műtötték, azon kívül átestem az ivartalanításon is. Az összes beavatkozást hősiesen tűrtem, szorgalmasan beszedtem azt a sok gyógyszert, ami azért volt finom, mert sonkába, vagy májasba, esetleg egy kis sült húsiba csomagolta idim. Most még kell gyógyszert szednem, meg még a bal fülemből a varratot sem szedték ki, de azt mondják a nagyok, hogy már a finisben vagyok és képzeljétek végre elértem a “gazdi kereső” státuszt. Szóval lesz nekem is saját családom – bár nagyon jól érzem magam idinél – de azért az mégis más. Barátságos, kedves a természetem, – ezt idim mondja rólam – szeretek sétálni, a lakásban jól viselkedem. Azt nem is kell mondanom, hogy teljesen szobatiszta vagyok. Az étvágyam jó és persze kunyizni is megtanultam Incitől. De hát olyan szépen tudok nézni azzal a két szép szememmel, hogy nem lehet ellenállni. Puszi pacsi mindenkinek, ha költözöm új családomba jelentkezem. Wrh Walkie

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Walkie felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)
Közlemény: Walkie
Paypal: adomany@wrh.hu
KÉRJÜK ADÓD 1%-VAL IS TÁMOGASD A MENTETT HEGYLAKÓK GYÓGYULÁSÁT.
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület
Adószám: 18520266-1-42