Zsuzsika

Zsuzsika

Hajnali hìrek – most èrtünk haza ès tèrünk nyugovòra…reggel 8-ig, ugyanis holnap Kispesti EbFestvan.
Mindkettejük hasa òriàsi – de szerencsère piometra ès vemhessèg ki lett zàrva UH-al. Nagy fàjdalmaik vannak, esèlyesen valamit felzabàltak – vàrjuk hogy tàvozzon. Gyulladàs èa fàjdalom csillapìtòt kaptak roboràlòval együtt.
Katinka szeme megvan! De nagyon gyulladt ès fàjdalmas ìgy egyelőre kiszabadìtottuk a gennyből ès kapott cseppeket. Tovàbbi vizsgàlatokra lesz szüksèg. Sajnos neki a tüdeje sem jò, ödèmàs, ìgy kapott vìzhajtòt is.
Zsuzsi hasa viszont nagyobb sokkal.
A karmaik òriàsiak voltak, a főbb csimbòkok el lettek tàvolìtva, hogy az alapszüksègletet el tudjàk vègezni. Infùziòt is kaptak, kissè jobban lettek.

Mai költsègük 37.000 Ft – holnap megyünk vissza.

A lànyok ma kontrollon voltak, megkaptàk az ismètlő szurikat ès Katinka szemèt alaposabban megvizsgàltàk. Sajnos sùlyos szaruhàrtya sèrülèse van, a màsik szeme meg microszem ès szintèn gyulladt. Szemèszetre megyünk amint tudunk, addig is cseppentünk.
Zsuzsika kakikàl rendesen :))) ennek örülünk. Katinka nem, annak annyira nem.
Holnap megszèpülnek ès a Mimòza panziòban vàrjàk a szerdai Timi doki nènis tovàbbi vizsgàlatokat.

Zsuzsika hírek:
Zsuzsika is átesett Timi doki néninél az alapvizsgálatokon.
Az egyik szemén alacsonyabb a könnytermelés és a füle is gyulladt.
A veséje szerkezete aggodalomra adott okott, de a vérkép szerint minden rendben van. A ,méhe viszont duzzadt, így ivartalanítására ezen a héten sort is kerítünk.
Panzióban van elhelyezve, várjuk lelkes ideiglenes befogadók jelentkezését. Ő is túlsúlyos és alig van izomzata. Minden emberi érintésre összerezzen. Nagyon lassan oldódik, inkább lapul.

Zsuzsika gazdihoz költözött. 🙂