Floppy - gazdis

Floppy – gazdis

Floppyt 2017.09.29-én találták Nagykőrös környékén. Jelöletlen, nincs chipje.
3-4 év körüli kan kutyus. A bőre a hasán, lábán, mellkasán szörnyű állapotban van.
A szemei is gyulladtak, tele voltak váladékkal. A hallójáratai be vannak szűkülve, füle karfiolos.
Most kapott chipet és alapellátást. Alaposabb kivizsgálására a jövő héten tudunk sort keríteni (allergia teszt, vérvétel, szemészet, stb.)
Egyelőre a Mimóza Kutyakozmetika és Napközi​ben esz elhelyzve, ahol fürdeni és nyíródni fog – már amit van nyírni felül.  Egyszerűen hihetetlen, hogyan lehet egy fiatal állatot ilyen állapotba hozni…a gazdája jobb is, ha nem jelentkezik érte.

2017.12.03.

Floppy csütörtökön szemészeti kontrollon járt a Lehel úti állatkórházban.Judit doktornéni is elcsodálkozott, hogy mekkorát javult a kiskutya szeme.A bal szemére teljesen visszanyerte a látását, a jobb kicsit még homályos, de ha így haladunk hamarosan avval is csodálatosan látni fog.Egyúttal meglátogattuk Timi dokinénit is.A bőre is szépen rendbe jött, kapott veszettség elleni oltást, és engedélyt az ivartalanításra.Köszönet az ideiglenes befogadója áldozatos munkájának, és a doktornénik szakértelmének.Floppy úr a műtét utáni varratszedést követően gazdikereső lesz! Ui.: A bőre is csodálatosan gyógyul!

2017.12.08.

Nagyon bszépen rendbe jöttem, és remekül éerzem magam. Acana bárány-almás tápot eszegetek, így a bőröm sem fáj és viszket. A szememet kezelni kell, a könnytermelésem alacsony, de ha odafigyel erre a leendő gazdim, akkor ezzel sem lesz semmi probléma.

2017.12.16.

Floppy csütörtökön átesett az ivartalanításon. Minden a legnagyobb rendben zajlott.

2018.01.11.

Jöjjön mai első jó hírünk, WRH Floppy gazdis hegylakó lett! ? Gyönyörű, szőrös ebzet lett, hála a gondos ideiglenes angyalnak és természetesen kedvenc Timi doki néninknek. Nagyon sok boldogságot kívánunk! ❤