Liza - R.I.P.

Liza – R.I.P.

Liza 10.20-án érkezett gondozásunkba, talált szuka kutyus, Kisvárdáról érkezett. 9 év körüli lehet.  Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy szívférges. Életkorára való tekintettel Timi Doki Néni Doxycyclin kúrát írt elő számára- szerencsére a vérvétel adataival minden rendben, így kezelés hamarosan kezdetét veszi.

2017.12.10.

9 év körüli, ivartalan westie lány vagyok.Kedves, barátságos kutyus vagyok, a gyerekeket is szeretem.Szívféreg tesztem pozitív lett, ellenük a kezelés még tart, ennek költségeit természetesen a WRH állja.Kezelésem menete a követező: gyógyszeres kezelést kap, egy hónapig kap gyógyszert, aztán egy hónap szünet, aztán megint egy hónap gyógyszer, aztán megint szünet, és így tovább fél évig.Nagyon gyengén volt pozitív, kifejlett féreg nincs a szív közelében.

2017.12.29.

Lizánk ma gazdihoz költözött! WRH Nonó személyében tesót is kapott a gazdikkal együtt. ?Sok boldogságot kívánunk! ❤❤

2020.02.27.

Sajnálatos hírt szeretnénk veletek megosztani.Kajlafülű WRH Liza kedden gazdái karjai között átkelt a szivárványhídon.Sajnos szívféregesen került a gondozásunkba, és utólag kiderült, hogy ivartalanítását sem végezték el rendesen mielőtt a gondozásunkba adták volna. Tavaly augusztusban kezdett el betegeskedni, és sajnos őt is legyőzte a rák. Nyugodj békében kis Liza, rohangálj boldogan a többi hegylakóval a szivárványhíd másik oldalán. Legyen könnyű neked a föld.