Artúr - gazdis

Artúr – gazdis

Sziasztok, Artúr vagyok!

Idén januárban kerültem a WRH gondozásába, és most mondta Gábor, „eljött az idő”, hogy a saját családot keressek magamnak, úgyhogy bele is kezdenék, ha nem haragszol.

Mitagadás szörnyű állapotban voltam, viszketett a bőröm, meg volt vastagodva, és be volt gyulladva. Szőröm az nem nagyon volt, de libidóm annál inkább, azért is kaptam a KKE (kopasz kanegér) nevet.

Az elmúlt több mint fél év alatt rengeteget javult az állapotom, és fejlődött az intelligenciám, na és az ivartalanításnak köszönhetően elmúlt a csajok, és a csini kanok utáni mérhetetlen vágyam.

Szőröm egész szépen kinőtt, vannak még hiányos foltok, de valószínűleg olyan sokat voltam rossz állapotban, hogy ott már talán sosem fog újra serkenni, viszont ezt nagyon sok kedvességgel tudom ám ellensúlyozni. Szeretek sétálni, és tudok is, annak ellenére, hogy egy régen lezajlott, és elhanyagolt gyulladásnak köszönhetően egyik szememre nem igazán látok, de ezt észre sem veszed rajtam.

Ha túl tudod tenni a némi esztétikai hibámon magad, egy kedves, szeretetéhes, emberközpontú, fiatalos seniorurat kapsz családtagnak.

Viszont van egy-két kikötésem az új gazdimmal kapcsolatban, úgyhogy jól figyelj!

– csak is kizárólag TROVET LRD tápot ehetek, ezt kérem jutalom falatnak is, hidd el, boldogan elfogadom, lényeg hogy te add, szóval kérlek mással ne etess.

– kétfajta gyógyszert kell szednem: egyet a pajzsmirigyemre, másikat az allergiámra, ennek a havi költsége KB 10.000ft.

– szememet napi kétszer csepegtesd be, és a füleimet egy héten egyszer pucold ki légyszíves.

– hát és Gábor… ez kemény dió! Ő nagyon szeret engem, úgyhogy jól kösd fel a gatyád, ha a gazdim akarsz lenni, mert a fél szeme mindig rajtam lesz, és nem ismer ám tréfát, ha rólam van szó.

Na várom a jelentkezőket!

Üdv, Arti

Jelentkezés: gazdi@wrh.hu

————————————–

Győri állatvédő kollégákat értesítettek a múlt héten, hogy egy lépcsőházban egy nagyon rossz állapotú Westie van kirakva és a gazdit nem találják. Ugyan chip van a 9 éves senior úrban, de az adatok nem aktuálisak.
Az állapota pedig, nem is tudom hogyan fogalmazzak, szörnyű.
Másnap elkerült állatorvoshoz, aki sikertelenül próbálta a gazdikat a chip alapján azonosítani. Artúr a gondozásunkba került, köszönjük ideiglenes befogadójának, hogy hirtelen elhelyezte és fel is hozta Pestre. 🙂
Artúr WRH Gábor és Rita szárnyai alá került, hiszen ilyen állapotú kutyussal nem mindenki bírkózik meg. <3
Timi doki néni alaposan meg is vizsgálta Artit:
– a fülei váladékoznak, kezelésre szorulnak
– a bőre katasztrófa, gyulladt, megvastagodott, alig van szőre. Mivel kapott szteroidot Győrben, így az allergiatesztet nem tudjuk elvégezni 2 hónapig, szóval egyelőre fürdetve lesz + Trovet LRD tápot fog kapni
– egy heréje van, a másik valószínűleg ki lett műtve, mert az UH-on nem látni a hasüregben
– teljes vérképet és pajzsmirigy panelt azonban csináltatunk

Várjuk az eredményeket és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Arti állapotán javítsunk.

Alapvetően kedves, együttműködő manó, a vizsgálatokat is ügyesen tűrte, szobatiszta, korához képest mozgékony és játékos.

Artúr kezelési, vizsgálati és ellátási költségei ismét a százezres nagyságrendűek lesznek, így nagyon hálásak leszünk minden adományért! <3

Sok kicsi sokra megy! Támogasd Te is Artúr felépülését!
Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank) Közlemény: Artúr
Paypal: adomany@wrh.hu