Sushi - gazdis

Sushi – gazdis

Sushika szép szőrösen várja az igazit! Nagyon szeretetéhes, de kissé erőszakos leányzó. Nagyon fiatalos, lehet vele sokat kirándulni, mozogni. Más kutyákkal jól kijön, de szüksége van nevelésre és szabályokra, különben kinyílik és dominánsá válhat. Az allergia tesztje alapján élelmezzük, csak pulykát, szarvashusit és kukoricatésztát fogyaszthat. A pajzsmirigy szintje kicsit alacsony, így humán gyógyszert szed rá, ennek szintjét évente érdemes ellenőriztetni. Napi kétszer 1/4-et Apoquelt is szednie kell.
Jelentkezni a gazdi@wrh.hu email címen lehet.

————————————-

Sushi nagyon aktìv, imàd jàtszani, futkàrozni, kiràndulni ès szeretgetve lenni. Azèrt terrorier ìgy alapvető szabàlyokat be kell tartani mert az ember fejère tud nőni. Szeret dolgokat lopkodni, de kàrt nem tesz semmiben. 
Egyedül is elvan, szobakennelhez van szoktatva. 
Màs kutyàkkal jòl kijön, de nem kell fèlteni ha dominànsan beleàllnak az auràjàba. Mindenfèle kisàllat, macska ki van zàrva! Kisgyerekek mellè inkàbb nem ajànljuk, mert tud erőszakos lenni a szeretèvel ès örömèben is harapdàl.

Sushi sùlyosan allergiàs, ìgy csak szarvashusit vagy pulykahusit ès kukoricatèsztàt ehet. Nem bànja, ugyanis a zöldsègèrt annyira nincsen oda. (termèszetesen pontos allergia tesztet adunk mellè, de tàp nincsen ami megfelelő lenne az alapjàn ìgy főzni kell neki!)
Emellett napi 2×1/4 Apoquelt szed ès humàn pajzsmirigy gyògyszert 1 db-ot.
A fülèt rendszeresen kell pucolni bòrvìzzel (hetente) mert gyulladàsra hajlamos.
Ezektől eltèrni nem lehet, hosszù hònapokba tellett mire ilyen szèp àllapotba került, de a többi szőr kinövesztèse a gazdira vàr.

Sushi gazdikeresése egyelőre szünetel, ugyanis a csípőjét meg kell műteni.

————————————–

Sushi februàr 5-èn került a gondozàsunkba. 10 èves, ivaros szuka, nagyon vidàm, jòkedèlyű, fiatalos.

Egy hölgyè volt, akihez nèvtelen bejelentès alapjàn mentünk ki ellenőrzèsre. Sushi àllapota elèg aggasztò volt, habàr a gazdi igyekezett a maga mòdjàn gyògyìtgatni. Elmagyaràztuk, hogy mire lenne szüksège, hogyan ès mit kellene tenni, de hamar belàtta, hogy erre nincsen se ereje, energiàja, pènze. Ìgy èlt a felajànlott segìtsèggel ès nagyon hàlàs volt, hogy segìtünk a kutyusàn.

Ìgy Sushi felkerült Pestre ahol Timi doki nèninèl kezdte a pàlyafutàsàt.

– bőre katasztròfa – vettünk vèrt allergia tesztre ès pajzsmirigy hormonra valamint àltalànos vèrkèpre.

– sajnos egy nagy hasi sèrve van – de màr èvek òta ott lehet, àrtalmatlan. Jelenleg nincs operàlhatò àllpotban igy vàrni kell, hogy a bőre javuljon.

– könnytermelèse kicsit alacsony

– fülei beszűkültek

– szìvfèregtesztje negatìv

Vàrjuk a tesztek eredmènyèt, aztàn annak fûggvènyèben lèpünk tovàbb.

Köszönjük az Anna Kutyakozmetikànak a szèpìtèst. ♡♡♡

Sushika immár ivartalanul és szép szőrösen várja az igazit! Nagyon szeretetéhes, de kissé erőszakos leányzó. Nagyon fiatalos, lehet vele sokat kirándulni, mozogni. Más kutyákkal jól kijön, de szüksége van nevelésre és szabályokra, különben kinyílik és dominánsá válhat. Az allergia tesztje alapján élelmezzük, csak pulykát, szarvashusit és kukoricatésztát fogyaszthat. A pajzsmirigy szintje kicsit alacsony, így humán gyógyszert szed rá, ennek szintjét évente érdemes ellenőriztetni.  Jelentkezni a gazdi@wrh.hu email címen lehet.

Sok kicsi sokra megy, támogasd Te is Sushi felépülését!

Magyar Westie Fajtamentő Egyesület Bankszámlaszám: 11709057-20001986 (OTP Bank)

Közlemény: Sushi

PayPal: adomany@wrh.hu

 

1% a boldog gombszemekért!

Magyar Westie Fajtamentő Egyesület

Adószám: 18520266-1-42