Sushi - R.I.P.

Sushi – R.I.P.

Sushi februàr 5-èn került a gondozàsunkba. 10 èves, ivaros szuka, nagyon vidàm, jòkedèlyű, fiatalos. Egy hölgyè volt, akihez nèvtelen bejelentès alapjàn mentünk ki ellenőrzèsre. Sushi àllapota elèg aggasztò volt, habàr a gazdi igyekezett a maga mòdjàn gyògyìtgatni. Elmagyaràztuk, hogy mire lenne szüksège, hogyan ès mit kellene tenni, de hamar belàtta, hogy erre nincsen se ereje, energiàja, pènze. Ìgy èlt a felajànlott segìtsèggel ès nagyon hàlàs volt, hogy segìtünk a kutyusàn.  Ìgy Sushi felkerült Pestre ahol Timi doki nèninèl kezdte a pàlyafutàsàt.- bőre katasztròfa – vettünk vèrt allergia tesztre ès pajzsmirigy hormonra valamint àltalànos vèrkèpre. – sajnos egy nagy hasi sèrve van – de màr èvek òta ott lehet, àrtalmatlan. Jelenleg nincs operàlhatò àllpotban igy vàrni kell, hogy a bőre javuljon.  – könnytermelèse kicsit alacsony  – fülei beszűkültek – szìvfèregtesztje negatìvVàrjuk a tesztek eredmènyèt, aztàn annak fûggvènyèben lèpünk tovàbb.

2018.03.23.

Sushika szèpen szőrösödik àm! Tegnap kapott veszettsèg oltàst, vettünk vèrt, hogy a pajzsmirigy hormont kontrollàljuk. Hamarosan ivartalanìthatò lesz az energiabomba seniorlàny. ?

2018.04.02.

Sushika is szèpen javul, engedèlyt kaptunk az ivartalanìtàsra, amivel egyidejűleg a sèrvèt is eltàvolìtjàk. Sushi igazi szeretetbomba, de iszonyatosan erőszakos ès makacs. A falkàba valò beszokàs utàn szeret rendezkedni, aminek a tiltàsa utàn dràmaian megsèrtődik. Igazi egyènisèg. Fiatalos, örökmozgò. ?

2018.04.11.

Sushilàny ma esett àt az ivartalanìtàson. Minden rendben zajlott, màr szarvashusi vacsoràjàt is elfogyasztotta.

2018.06.28.

Sushika a làbműtètje utàn. ?Kicsit kiràlylànyoskodik, de jòl van. ❤❤❤Reméljük, hogy rátalál az igazi hamarosan!

2018.07.23.

Hallò! Sushi vagyok, alias Susu. Azt mondjàk idi anyàim, hogy ha nem lennèk, ki kène talàlni. Cuki pusziosztò vagyok, de nevelès hiànyàban simàn hàzisàrkànnyà vàlok. Lehet, hogy ikrek a jegyem? ? Mindenesetre szèp szőrös lettem ès ìgy jòpàr hònap utàn szeretnèk egy sajàt csalàdot. Lakàsban ès kertes kecòban is jòl ellenèk, korom ellenère igen aktìv vagyok. Pakolàszok, lopkodok, de nem rombolok!Tèny, hogy főzni kell ràm ès pàr gyògyszert is szednem kell az allergiàm miatt, de havi költsègem mèg ìgy is teljesen menedzselhető. A bevàllt kezelèsen vàltoztatni nem lehet!

2018.09.16.

Susu, Sushi kiràlylàny vàrja a kèrőket!Az àllapota màr szuper, kinyìlt, igazi makrancos hölgy. Koràhoz kèpest igen aktìv, sok tàrsa megirigyelhetnè. ? Allergiàs ès apoquelt szed, de ez Westies körökben manapsàg nem nagy szàm. ? Aki szeretne vele megismerkedni, jelezze a gazdi@wrh.hu email cìmen. Nèzzegessètek meg az albumàt, hogy honnan indult. Màr csak egy szerető csalàd hiànyzik neki!

2018.11.02.

Szeretnénk nektek egy szuper hírrel szolgálni. Sushi, Susu, a kis móka manó státuszát véglegesítettük a gazdiknál, a próbaidőt minden fél jól teljesítette. ?Sushi február óta volt a gondozásunkban, hosszas rehabilitáció van a háta mögött, majd sokáig várt az igazira és mi nagyon örülünk, hogy szenior éveire boldogságban élhet. Habár 10 év felett van, 5 évesnek látszik és az energiája is azon a szinten van. ?Sok boldogságot kívánunk neked és családodnak Susulány. ❤️❤️❤️